reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

Ja się tylko witam i zmykam. M wyjechał w nocy a ja postanowiłam nie siedzieć sama i jadę na cały dzień do rodziców.
Miłego dnia Wam życzę.

reklama
Witam o poranku:tak:

atabe dobre z tym twoim szyciem-przyszyciem, ubawiłam się po poachy:-D:-D:-D
wiem że normy wbc w ciąży moga być powiększone i nie oznacza to nic zlego ale lepiej do ginka zadzwoń bo jesli to od bakterii w moczu lepiej żeby coś Ci zalecił aby sie nie rozwijała infekcja.A jak gardełko dzisiaj?;-)

mruczka mnie się coś obiło że nie wolno owoców morza ale nie jestem pewna:sorry:

ewa1985 może to jajnik od hormonów?lepiej ginka zapytać bo wydaje mi się że aż tak mocno i kłująco to rozciąganie nie boli ale może każdy odczuwa inaczej i to właśnie od tego:sorry:ja tak czasem poczuję jak np. kichnę:eek:

kasiamaj gratki talentu, super sprawa. Ja raz uszyłam bluzkę w podstawówce, nawet nawet tyle że wycięłam ją z samego środka materiału z którego wyszłyby 3 takie bluzki:-D

asieńka no cholera jak się ciebie licho jakies przyczepiło:no:może ze zmartwienia tak zasłabł, nie zjadł np.?Napisz kochana jak z nim.W swoją drogą to mój M też Marcin:happy:

Vanilka he he ale Ci tiffi diagnoze postawiła:-D

tiffi trzymam kciuki za wizytę dzisiejszą i czekamy na wieści niecierpliwie kto tak mieszka;-)

Witam :-)

kasiamaj Zdolna kobietka z Ciebie. Tylko pozazdroscic mozna.:-)

Asieńka Na szpital szkoda słów i nerwów, a z powodu M bardzo współczuję:-(

tiffi1 To zyczę powodzenia na USG i miłego weekendu:-)

A Ja odpoczywam:-) Zobaczymy co mi sobota przyniesie-bo planów na razie nie mam(ale chyba na 13 na pokaz pojdziemy)

Cześć dziewczyny:-)

ale u nas dziś brzydka pogoda, pada deszcz, 4 stopnie, bleeee
ale może to wykorzystam i rozmroze zamrażarke, póki nie ma za ciepło

tiffi ja też za zdrowej tej śmietany to nie miałam, robiłam taką w proszku z torebki-śniezke, co się z mlekiem miesza i miksuje
powodzonka na wizycie i szkoda ze tak późno dasz znać....hihihi czekamy na info

WItam
i znikam troche porzadku i do mamy jade dzis bo jak nigdy da sie z nia wreszcie rozmawiac ;-)
Eh co za dzień...jestem totalnym kłębkiem nerwów i jakby wszystkiego było mało to mój Marcin własnie wylądował w szpitalu.Był w pracy i się nagle źle poczuł i go karetką zabrali:eek::eek: Fantastycznie...

kurcze dziewczyno mam nadzieje z sie juz wszytko powyjasnialo i jest ok i wrocil do domu :tak:

ashika to miłej wizyty w mamci;-)
patipaula udanej wyprawy na pokaz:tak:

A ja cały dzień porządki niestety bo w tygodniu miałam w nosie:-pAle to nic bo M zaraz wraca i mi kompka zabierze więc dobrze że się zajmę czymś.I pomidorówkę dziś robie na obiad bo mam mega smaka:tak:

Witam Kochane:happy:
Wyspałam sie dzis wyjątkowo bo do 8:tak:Potem jeszcze trochę poleniuchowałam, a teraz też muszę się zabrać za porządki.W kuchni piętrzy się już stos garów i naczyń i nawet do zmywarki nie ma kto włożyć:dry:
M narazie w pracy, ale jak wróci ma montować suszarkę podsufitową.Wczoraj zeszło nam przy tym 3 godz.,a instrukcja jest tak jasno napisana, że dalej nie mamy pojęcia jak te sznurki zamontować:sorry:
Nakupiłam wczoraj trochę ciuszków w Realu i nie tylko, mam też trochę z lumpka.Zamieszczę foty jak uporam się z bałaganem.

Vanilka Córeczce damy na imię Emilia.Miała być Malwinka albo Kalinka jak chciał M, ale zarówno imieniny Kaliny jak i Malwiny są tylko raz w roku w Lipcu, więc będziemy mieli malutką Mili;-)

Ashika Baw się dobrze u Mamy.

sasanka tak odrazu antybiotyk przez bakterie w moczu???:szok:Widzę,że u Was dają antybiotyki na potegę.Pisałam o tym kiedyś,ale raz robiłam badanie moczu z drugiego sikania i nie podmyłam się wcześniej porządnie i wyszły mi bakterie bardzo liczne w moczu, powtórzyłam na drugi dzień- zrobiłam tym razem prawidłowo i bakterii w moczu już nie było:no:

hej,
sasanka a dużo miałaś tych bakterii w moczu? jeśli możesz to napisz mi swoje wyniki.
tiffi lecze gardło "wszystkimi"sposobami.A badanie moczu robiłam bez tamponu, bo nawet nie wiedziałam o takim sposobie-musiałam przeoczyć jak pisałaś:eek: a ozanczenie GRAN to jedne z krwinek białych-chyba granulocyty czy coś...
jedyneczka mammi właśnie wiem czytałam że leukocyty mogą być podwyższone w ciąży...tylko nie wiem czy aż tak bardzo jak ja mam:sorry:

Gardło tak sobie- noc na szczęście przespałam, a dzisiaj dalszy ciąg kuracji... do gina próbuje się dodzwonić, ale ma wyłączony telefon:angry:

mammi a ja wogóle się nie sugerowałam datami imienin:eek: musze sprawdzić:tak:

Ostatnia edycja:
Atabe ja przy pierwszym badaniu miałam 12 tys leukocytów i granulocyty też podwyzszone -to lekarz powiedział,że w ciąży tak bywa i że do 15 tyś to norma a jesli jest więcej to może być jakiś stan zapalny.Teraz mi wyszło 9.5 tys leukocytów czyli norma ale granulocyty nadal podwyzszone i moj gin powiedział ,że tak to jest w ciąży :)

reklama
Atabe ja przy pierwszym badaniu miałam 12 tys leukocytów i granulocyty też podwyzszone -to lekarz powiedział,że w ciąży tak bywa i że do 15 tyś to norma a jesli jest więcej to może być jakiś stan zapalny.Teraz mi wyszło 9.5 tys leukocytów czyli norma ale granulocyty nadal podwyzszone i moj gin powiedział ,że tak to jest w ciąży :)

dzięki za info;-) ja mam leukocyty 15,4 czyli wychodzi i tak troche ponad norme normy w ciąży:sorry: zobacze co gin powie. O ile wogóle się do niego dodzwonie........a jakie miałaś granulocyty? ja 11,4.

dziewczyny a może powinnam powtórzyć badanie leukocytów w innym labolatorium?

Do góry