ania_pestka
Fanka BB :)
Ja się tylko witam i zmykam. M wyjechał w nocy a ja postanowiłam nie siedzieć sama i jadę na cały dzień do rodziców.
Miłego dnia Wam życzę.
Miłego dnia Wam życzę.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Eh co za dzień...jestem totalnym kłębkiem nerwów i jakby wszystkiego było mało to mój Marcin własnie wylądował w szpitalu.Był w pracy i się nagle źle poczuł i go karetką zabraliFantastycznie...
Atabe ja przy pierwszym badaniu miałam 12 tys leukocytów i granulocyty też podwyzszone -to lekarz powiedział,że w ciąży tak bywa i że do 15 tyś to norma a jesli jest więcej to może być jakiś stan zapalny.Teraz mi wyszło 9.5 tys leukocytów czyli norma ale granulocyty nadal podwyzszone i moj gin powiedział ,że tak to jest w ciąży![]()