reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

spadam na spacer i zakupy.
Kurcze wczoraj pierwszy raz od dłuższego czasu piłam zwykłą herbatę i dzisiaj mi ciśnienie skacze :wściekła/y: Chyba muszę z niej w ogóle zrezygnować....
Spadam łapać promienie słoneczne :happy:

reklama
Nareszcie się do komputera na chwilę dostałam-dziewczyny moje nawijaja na komputerze i nawet nie ma jak do komutera sie dopchac:-)

mammi Pracowita niedzile kochana miałaś. Ach te nasze hormony-nie nadazy sie za nami-płacz -smiech.

Ashika Super ze już Cię wypuścili do domku. Oszczedzaj sie tylko-duzo odpoczywaj. Tylko odpoczywaj:-)

Geperty Spokojnie mozesz masciami smarowac tak jak Ci mówiła lekarka. Mi tez w piatek tak mówiła. Ja mam w domu amol wiec jak zacznie mnie bolec to amolem posmaruję-bo tez mozna.

keeejt - zdrówka:-)

ania_pestka Co za nie myslaca kobieta. zeby z chorym dzieckiem przyjsc do zdrowego:wściekła/y: i to jeszcze z zapaleniem oskrzeli. Powinno w łozku lezec a nie latac:wściekła/y:

tiffi1 Super ze udało Ci sie załatwić dodatkowa wizyte na jutro:-)Napewno wszystko bedzie dobrze

emih Nie ma sprawy :tak:

Zaraz lece do sklepu po zakupy, a potem bedzie trzeba cos na obiad zrobic:-)Później zajrze:-)

załamałam się...dostałam od koleżanki spodnie ciążowe, które ona nosiła nawet w 9 miesiącu...a ja w nie nie wchodze...

Ja sie chyba załamię. Do tej pory w ciąży jadałam normalne ilości, ale od paru dni mam takie ssanie na żołądku, że nie wytrzymam. I najgorsze jest to, że na same niezdrowe kalorycznerzeczy, np. frytki z ketchupem, prażynki, chipsy. Dziś w pracy po śniadaniu zeżarłam drożdżówkę. Zaczęłyście pisać o obiadku, to zalałam gorący kubek pieczarkowy. A w szufladce grzecznie leży jabłko i pomarańcz i nawet nie pomyślę... Nie mogę nad sobą zapanować, jakaś masakra...:wściekła/y:

Ja sie chyba załamię. Do tej pory w ciąży jadałam normalne ilości, ale od paru dni mam takie ssanie na żołądku, że nie wytrzymam. I najgorsze jest to, że na same niezdrowe kalorycznerzeczy, np. frytki z ketchupem, prażynki, chipsy. Dziś w pracy po śniadaniu zeżarłam drożdżówkę. Zaczęłyście pisać o obiadku, to zalałam gorący kubek pieczarkowy. A w szufladce grzecznie leży jabłko i pomarańcz i nawet nie pomyślę... Nie mogę nad sobą zapanować, jakaś masakra...:wściekła/y:

ja mam to samo i też jestem załamana........jakbym miała czarną dziure w brzuchu i nie mogła się nigdy najeść do syta:eek:

atabe pociesze Cie ,ze moje spodnie ciazowe byly by dla Ciebie jak worek na ziemniaki :tak:

Ja dzisiaj na obiadek ryz z warzywami i rybka z piekarnika :happy:

Kurcze, to jest straszne. Ja nie zdawałam sobie sprawy, że tak to moze wyglądać. Myslałam, że opowieści dziewczyn są lekko podrasowane. A to niestety prawda. Atabe - teraz jestem syta, a jak myślę o moim obiadku w domku, który jeszcze muszę zrobić już ślinka mi cieknie....:-p

reklama
Do góry