tiffi1
Fanka BB :)
oj tak padnięta wczoraj byłam, ale i tak poszłam spać koło 1-ej, dobrze że dziś nie musiałam wcześnie wstawać.Ashika fajnie ze jesteś w domu,odpoczywaj
Tiffi teraz musisz nadrobić intrensywny dzień,miłego odpoczynku:-)
ashika dobrze że już jesteś w domu
keeejt no niestety teraz taki czas, co roku luty a najbardziej marzec jest taki chorobowy, więc się trzymaj i kuruj
geperty współczuję, ale niestety nie znam się na tym, bo chyba jednak nie można nic rozgrzewającego stosować, więc chyba musisz zawitać u lekarza Aisim pisała, że stosowała jakiś rozgrzewające rzeczy, ale ja bym podpytała, bo moja gin jak mnie bloał krzyż powiedziała, zeby nie stosować żadnych rozgrzewaczy
mammi ty miałaś odpoczywać, a nie pichcić dla sztabu ludzi. Co do podejścia ludzi do posiadania dzieci, to rzeczywiście kobiety teraz coraz później decydują się na dziecko, pytanie tylko czy wtedy będą mogli mieć dzieci, organizm bywa kapryśny.
Ja muszę coś zjeść na śniadanie, chyba będzie serek wiejski, a na obiad tak mi wpadł pomysł, że zrobię makaron z pieczarkami (taki bardzo szybki i z serkiem topionym). Pisałam wam wcześniej że udało mi się umówić na wcześniejszą wizytę na USG, bo mam zaplanowaną na 23tydz i to zostanie, ale właśnie chciałam pójść wcześniej i znalazł się termin jutro o 14.10. Cieszę się i mam nadzieję, że usłyszę ze wszystko jest dobrze