reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

witam dziewczyny!!
ja dzis kiepsko sie czuje nawet na zakupy nie poszłam tylko M posłałam!! Jakieś choróbsko chyba się zbliża.

Perła fajnie że znów do Polski przylatujesz, pewnie miło z rodzinką spotkac)) ale czy takie latanie jest ok w ciąży!! Gdzies czytałam że w II trymestrze chyba to nie problem!!

Mam do Was pytanko kobitki! Jaki płyn do płukania mam kupić do ciuszków dla dzidziusia!!
Bo proszek kupie jelp, ale płyn nie mam pojecia, a moze płynu nie uzywać zeby nie byl zbyt mocny zapach!

miłęgo weekendu laseczki! ja dzis odpoczywam chociaz mialam sprzątac, ale nic z tego!

reklama
a ja własnie sprzątam,łązienkę to już 1,5godz robie:wściekła/y:

Madziu oki,dam znać czy coś kupiłam i co

Jedyneczka też się cieszę, bardzo:-)

U mnie deszczyk za oknem pada i śnieg powoli znika.Ja się w nocy budziłam na siku. A o 6:30 młoda obudziła sie z placzem i przyszła do mnie i spałyśmy do 9. Ja już się nie mogę doczekać zaczna i skończą tą dobuduwke i będę mogła wybierać różne rzeczy do niego.
Mammi dobzrz że wszystko ok i prawda nie przemeczaj sie.
Geperty zdrowiej z synkiem szybko.

witam dziewczyny!!
ja dzis kiepsko sie czuje nawet na zakupy nie poszłam tylko M posłałam!! Jakieś choróbsko chyba się zbliża.

Perła fajnie że znów do Polski przylatujesz, pewnie miło z rodzinką spotkac)) ale czy takie latanie jest ok w ciąży!! Gdzies czytałam że w II trymestrze chyba to nie problem!!

Mam do Was pytanko kobitki! Jaki płyn do płukania mam kupić do ciuszków dla dzidziusia!!
Bo proszek kupie jelp, ale płyn nie mam pojecia, a moze płynu nie uzywać zeby nie byl zbyt mocny zapach!

miłęgo weekendu laseczki! ja dzis odpoczywam chociaz mialam sprzątac, ale nic z tego!
Aisim ja w poprzedniej ciazy lecialam 11 razy i nic mi sie nie dzialo...
jesli chodzi o proszek "Jelp" jest bardzo dobry i nie uczula, natomiast ciuszki w nim wyprane sa nieco sztywne wiec polecam dodawanie plynu do plukania z tej samej serii "Jelp"...

To prawda nie powinno sie używać płynu do płukania dla niemowlaka. Ja dotatkowo włączałam dodatkowe płukanie.

Witam:happy:
Widzę,że wycieczki do PL się szykują.I dobrze,popieram- jeszcze byście dziewczyny zapomniały jaką piękną mamy ojczyznę.Zwłaszcza o tej porze roku jest super szaro i ponuro;-)Pogoda faktycznie do bani -nie nasrtaja niestety optymistycznie.
Nie wiem co mam jeszcze napisać.:sorry:Humor mam do bani,chyba przez popie....pogodę.Coś bym zrobiła.Chociaż obiad.Nie umiem tak ciągle leżeć:confused2:

mimo dodatkowego plukania i tak rzeczy pozostaja sztywne i nieprzyjemne w dotyku i dlatego jest plyn do plukania DLA NIEMOWLAT "Jelp"! sprawdzone przeze mnie i wiele innych moich styczniowek...

Podobnie jak perla używałam zarówno proszku Jelp i płynu do płukania tej samej marki.:tak:Szymonkowi nic się nie działo, a ciuszki były mięciutkie.Za to sam proszek Lovela (bez płynu) uczulił go już w pierszych dniach.Położna mówiła,że u wielu dzieci powoduje taką reakcję;-)

reklama
Podobnie jak perla używałam zarówno proszku Jelp i płynu do płukania tej samej marki.:tak:Szymonkowi nic się nie działo, a ciuszki były mięciutkie.Za to sam proszek Lovela (bez płynu) uczulił go już w pierszych dniach.Położna mówiła,że u wielu dzieci powoduje taką reakcję;-)
to samo slyszalam o "Loveli" :tak:

Do góry