reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

Louise, ja kocham mojego sznaucerka, ale jakbym miała wybierać drugi raz to wzięłabym średniaka (zależy jakie macie mieszkanko bo malutkie to one nie są) bo średniak mniej szczekają.
Naprawdę trzeba zakochać się w swoim psie, żeby to szczekanie przestało przeszkadzać. Tzn nie szczeka cały czas, ale jak ktoś przychodzi, zadzwoni dzwonek itd. albo jak wypuszczę ją na ogród (mieszkamy w domku) to obszczekuje totalnie wszystko. Poza tym nie szczeka:-)
ale ja już sobie nie wyobrażam życia bez pieska, są takie przymilaski:-)
A jak mam nerwy czy zły humor to nic mi go tak nie poprawia jak ona, mówimy na nią uspokajacz, bo jak się przytuli to momentalnie Ci wszystkie stresy odchodzą.

reklama
moja kolezanka jest takiej normalnej budowy, raczej szczupla, mowi ze jej M juz dobrze czuje ruchy;/;/ Nie wiem jak to mozliwe no ale....

jejku dziewczyny jak znowu caly dzien o jedzeniu bedziecie pisac to wejde w forum i bede was nawiedzac przez kompy jak jakis "telesfor" tylko z komputera bo nie moge po nic dobrego isc :-( a na frytki to nie mam co liczyc w szpitalnej kuchni pewnie i tak by byly nie do jedzenia

Co do pogody u mnie dzisiaj piekne sloneczko dawno juz takiego nie bylo :-) i mam super widok na ogrod botaniczny tylko szkoda ze caly pod sniegiem :-( ale coz jak bede rodzic to bedzie kwitl i widoki beda cudne, bo zastanowcie sie ile porodowek szpitalnych ma okna na ogrod botaniczny????

mammi na dzien dzisiejszy wiem ze bede rodzic na kopernika, niby wszyscy narzekaja i nei jest oddzial odpicowany na wysoki polsk, ale za to maja najlepszy sprzet w krakowie i jak sie cos dzieje gorszego to i tak laduje sie tutaj. A na wredna polozna czy lekarza mozna trafic wszedzie niestey :tak::tak::tak:

agatha rozumiem Cie b dobrze z ta miloscia do pieskow. ja zawsze w domu rodzinnym mialam psa, mimo ze tez w blokach mieszkalismy. od kiedy mieszkam z M nie mamy pieska i bardzo mi tego brakuje...byly rozmowy na ten temat wiele razy i choc bardzo chcialam psine to rozumialam ze nie bylo warunkow. jak mowie pieska ja chce od szczeniaka a takiego malenstwa samego w bloku na 10 godzin nie zostawie ( bo obydwoje pracowalismy)...ale teraz...:-):-):-)jest idealna okazja...

moja kolezanka jest takiej normalnej budowy, raczej szczupla, mowi ze jej M juz dobrze czuje ruchy;/;/ Nie wiem jak to mozliwe no ale....
jeste jeszcze mozliwosc ze ma starsza ciaze niz mysli :-D;-) ktoras lipcoweczka pisala ze jakas kobita sie dowiedziala ze jest w ciazy dopiero w 4 miesiacu czy ze ciaza byla 4 miesiace starsza niz lekarz twierdzil....cos w tym stylu...tak wiec wszystko mozliwe :-D:-D:-D

Co do pogody u mnie dzisiaj piekne sloneczko dawno juz takiego nie bylo :-) i mam super widok na ogrod botaniczny tylko szkoda ze caly pod sniegiem :-( ale coz jak bede rodzic to bedzie kwitl i widoki beda cudne, bo zastanowcie sie ile porodowek szpitalnych ma okna na ogrod botaniczny????

Ja rodziłam i teraz będę też rodzić w szpitalu w którym widok z porodówki jest na cmentarz...niezbyt to przyjemny widok...
A o frytkach już nie wspomnę:zawstydzona/y:

Witajcie dziewczynki :))
Coś te dzieci w tym tygodniu wstydliwe i nie chcą dać się podgladnąć :)
Ja mam jutro połowkowe , ale nie u swojego gina tylko na lepszym usg w poradni i znowu spotkam się z Anetką :)Denerwuję się jak nie wiem tym usg , mam nadzieję,żę będzie ok.
Więc dzisiaj już tylko o tym myślę.

agatha rozumiem Cie b dobrze z ta miloscia do pieskow. ja zawsze w domu rodzinnym mialam psa, mimo ze tez w blokach mieszkalismy. od kiedy mieszkam z M nie mamy pieska i bardzo mi tego brakuje...byly rozmowy na ten temat wiele razy i choc bardzo chcialam psine to rozumialam ze nie bylo warunkow. jak mowie pieska ja chce od szczeniaka a takiego malenstwa samego w bloku na 10 godzin nie zostawie ( bo obydwoje pracowalismy)...ale teraz...:-):-):-)jest idealna okazja...

Teraz masz bardzo dobry czas na odchowanie szczeniaczka zanim sie dzidzia pojawi;-) Bo i nauczysz czystosci i juz bedzie czegos nauczony:tak: Bo pozniej to najlepiej brac dopiero jak dziecko ma gdzies roczek;-)

Teraz masz bardzo dobry czas na odchowanie szczeniaczka zanim sie dzidzia pojawi;-) Bo i nauczysz czystosci i juz bedzie czegos nauczony:tak: Bo pozniej to najlepiej brac dopiero jak dziecko ma gdzies roczek;-)
dokladnie :tak::-). no i bede musiala go nauczyc ze czasem musi zostac w domu sam pare godzin...wiekszy piesek nie bedzie juz tak tesknil i czul sie samotny.( i gryzl z zalu nowych paneli i siusial na nowe meble ;-)).

reklama
Hej Kochane

Widze, ze mowa o pieskach, Super!! Ja mam w domku owczarka niemieckiego. Jest Kochany. Mamy go juz 7 lat.
Mamy tez kota :) ale jak to w domku są warunki i piesek ma sie gdzie wybiegac.
Jak mieszkalam w bloku z rodzicami tez mialam pieska, Kundelka. Tez byl slodki i ardzo madry. Byl z nami 12 lat.

Ja polecam pieski do bloku west white terierrka west white terrier - Szukaj w Google
Moja siostra ma takiego, jest przeuroczy!!!!!!!!!!!!!

Dzis ide do Ginka prosze o trzymanie kciukow. Usg nie bedzie mi dzis robil bo nie ma w tym gabinecie ale mamy sie umowic na usg 4d bo ma w swoim szpitalu.
Prosze o trzymanie kciukow.
Ja wogole bardzo zadko czuje ruchy, MOze mam taki tlusty brzuch albo dzidzia sie slabo wierci. :zawstydzona/y: Martwi mnie to

Do góry