reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

wiesz jak to mamy maja:-D:-D

O tak,nie pozostaje nic innego jak jeść i jeść i jeść:-D

ashika nie daj się personelowi, bądź twarda:crazy::rofl2:

Mykam spać bo zagoniony dzień mam jutro, zaczyna się "miło" u dentka o 9ej:-(

Miłych snów brzuchatki;-)

reklama
A Ty z Gdyni jesteś czy źle Cię zrozumiałam?:happy:
Raczej jedną bo z dwoma to bym tylko oczami mogła zjeść co najwyżej :-p

Nie jestem z Gdyni, ale przed ciaza troszke sie bawilam w sport i bieganie no i zgrupowania tam mialam i czasami trzeba bylo sie zdrowo odzywiac:-D:-D:-D:-D A i lody zawsze z automatu truskawkowe po przeciwnej stronie jadlam:-)

gratuluje sreberka szkoda ze nei moglam ogladac :-(
Nie daje sie personelowi ale plecy bola juz w tej pozycji i trzeba bedzie cos pozmieniac

asieńka a zostawiłam nawet bo już nie zmogłam :-) ja to jem jak zwykle oczami:-D

tiffi a prasowalnie?czy też masz miejsce na deske na górze?tak czy siak jak wstawisz tam szafki to i tak będzie git bo w domu każdy schowek się przyda;-)no mnie na pewno bo ja taki chomik:-)
Na górze jest sporo miejsca pokoik dziecka, drugi pokoik (dla dziecka) a póki go nie ma to będzie gościnny, sypialnia +garderoba i jeden pokoik na przyszłość (jak byłaby dwójka dzieci) to ten byłby gościnny, a póki co będzie taką prasowalnią). No właśnie póki co widzę dwie opcje albo prysznic alo jakiesz szafki, ewentualnie taka szafka na sprzęty typu mop, ściereczki itp. mój M się śmieje, że mała sauna tez nam by się zmieściła
ashika ja ci współczuję, bo ja na chrapanie jestem strasznie wrażliwa, no po prostu nie usnę nawet jak ktoś tak cichutko podchrapuje

Dziewczyny ja też zmykam, choć dziś nie wiem o której zasnę bo popołudniu pospałam (rzadko mi się to zdarza, ale dziś padłam jak kawka). Jutro idę do fryzjera rano na 10.45 (dla mnie to wcześnie, zanim wstanę coś zjem, potem dojechać).

Cześć kobietki, widzę, że forum jeszcze dzisiaj było rozgrzane do czerwoności :-) ja tylko na chwilkę bo zmykam na uczelnie, jak wrócę postaram się dłużej posiedzieć i z Wami popisać, miłego dzionka ;-)

reklama
Witajcie lipcóweczki:happy:

Wczoraj po pisaniu na temat łóżeczek tak się na nie nakręciłam,że opowiedziałam M jakie to turystyczne nie są cudowne i rewelacyjne na to M no to jedzmy,obejżymy na żywo.Pojechaliśmy, oglądnęliśmy i kupiliśmy;-)
Baby Design Dream.To -do którego link zamieszczałam wczoraj.Rozkłada się w ciagu minuty i nawet ja nie mam z tym problemów.Drewniane już usunięte,tylko materacyk zostawiliśmy i Szymonek spał dziś w nowym łóżeczku:tak:

Ashika Zdrowiej szybciutko:tak:,a w czym masz int.przenośny,że tak dobrze zasięg łapie.Ja mam w Playu i nawet w sklepie zasięg gubię:crazy: A jak tam w szpialu??? Są jacyś studenci;-) Jak to klinika Uniwersytecka to chyba powinni być.Tak się nieraz zastanawiałam jak ja bym zareagowała jakbym miała być badana przy kilku studentach i raczej bym zaprotestowała.Jak rodziłam Izabelcię raz mi się to zdarzyło,żadna z sali nie zaprotestowała,ale teraz zwróciłabym uwagę,że mam prawo do prywatności.

oczekiwanie ja czułam ruchy jakoś tak od 13-14 tyg:tak:Tylko,że ja jestem wieloródką:-p ale powiem Ci,że jestem skłonna uwierzyć koleżance jeżeli już rodziła , a na dodatek jest bardzo szczupła.JA wewnętrznie czuję ruchy b.dobrze ,ale przez brzuch nie są wyczuwalne ze względu na przeklęty tłuszcz:zawstydzona/y:

kasik no cóż...Wytrzynmałaś tyle w nieświadomości płci swojego dzidziusi to jeszcze tydzień pewnie też jakoś wytrzymasz;-) Choć pamiętam,że ja pobiegłam na połówkowe za wcześnie,żeby tylko płeć poznać:-DGinka kazała mi przyjść za kilka tygodni...

Miłego dnia:-)

Do góry