reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

jedyneczka ja też na ogół mam niskie cisnienie.Tylko na wizycie wychodzi wyższe, to pewnie stres związany z obecnościa pana doktora i perspektywą zaglądania w moją....;-) Ale w domkupeirwsze ciśnienie nie przekracza 110.To pocieszające,że można łyknąć 2 kawki,bo od 6 do 22 to nieraz ciężko mi wyrobić:zawstydzona/y:

reklama
jedyneczka ja to myslalam o mopsie (nie smiej sie :-)) albo bulterierze. no i bokserek tez wchodzi w gre choc on juz nie taki znow maly. powinnam napisac sredniego pieska chcemy. male typu yorki, pekinczyki i wszelkiego rodzaju "sarenki" to mi na system bardzo dzialaja glownie przez swoje wkurzajace poszczekiwanie :-D:-D:-D

atabe ja to samo wlasnie mowie a'propos talerzy papierowych/plastikowych-co najmniej raz w miesiacu tydzien :-D:-D:-D zmywanie to syzyfowa praca i stajnie augiasza ze tak siegne w mitologie ;-):-D

mammi wspolczuje Ci tej tesciowej szczerze. ciekawe czy jezeli chodzi o swoje dziecko czyli Twojego M to tez byla taka beztroska...ale taka prawda-nikt sie tak nami nie zajmie jak my sami soba...zycze szybkiego powrotu do zdrowia dla synka. swoja droga szkoda ze nie pojechaliscie nigdzie w gory-moze by mu to faktycznie dobrze zrobilo bo biedactwo dopiero co byl chory i znowu ma nawrot...

Hej Dziewczynki!!
Życzę Wam wspaniałego Dnia Kota:-)
Wczoraj była u mnie siostra i kuzynka i sobie poplotkowałam:tak: Fajnie tak do kogoś gębę otworzyć:happy: Wybrałam już łóżeczko i komodę. Tylko nie wiem, co z pościelą-podobno kołderka i poduszeczka są zbędne...:eek: Dzisiaj przychodzi pan od remontu zobaczyć, co będzie do zrobienia.
W łazience mam ciemne kafle-prezentują się super, ale jż takich nie wezmę ze względu na kamień,który się na nich namiętnie odkłada...

louise myślę,że teraz może być już tylko lepiej jak znamy pradopodobna przyczynę tak częstych chorób tzn.wizyty w lupku z Szymonkiem.Faktycznie teraz tak zaczynamy kojarzyć,że ilekroć wyszedł z teściową to się rozchorował.Ona do lumpeksu chodzi wręcz maniakalnie i nałogowo kupuje ciuchy.Po prostu więcej nigdzie z teściową go nie puścimy i miejmy nadzieję,że sytuacja się porawi.
Ogólnie o nie jest zła kobieta,tylko czasem kompletnie nierozsądna:szok:

Vanilka My mamy plan taki,żeby kupić kołyskę i turystyczne łózeczko.To łóżeczko to w sumie tylko po to,żeby położna się nie dopie... przy wizycie patronażowej,bo na różne baby można traić.TAm u was chyba podejście jest bardziej lightowe niż w PL.Potem je złożymy i jak dzidzia skończy 4 mieisące to przeniesiemy ją dopiero z kołyski do turyst.Drewniane zlikwidujemy,a dla Szymka wtedy jakiś fotelik rozkładany

mammi z tego co ja zauwazylam to tutaj lozeczka nie sa na topie ..tylko wlasnie jakies kosza,kolyski ...
Ja podobnie bede robic jak Ty ..na poczatek kolyske ,potem turystyczne :happy:

mruczka wygladaja b ladnie. wlasnie brazy wczoraj ciemne i czekolady ogladalam. ale wierze na slowo i Tobie i tiffi, tak wiec zakupie jasne. no i jednak na beze sie zdecydowalismy. juz wstepnie wybralismy i glazurke i gres i panele, nawet prysznice ogladalismy ale o nich nie chce myslec bo nie mozemy sie dogadac.. w poniedzialek juz jedziemy po hurtowniach kupowac wszystko. tez wczoraj mielismy wizyte i panow od okien i od remontu a hydraulik w poniedzialek przychodzi...mnie juz od wczoraj brzuch boli z nerwow na to wszystko. nie spalam w nocy tak sie tym przejmuje...ehhhh...byle ten miesiac szybko minal. aha i chyba bedzie jednak brak internetu...

a wlasnie powiedzcie mi bo znajomi chca kupic maluszkowi od razu turystyczne lozeczko. mnie sie to wydaje glupim pomyslem. ale nie wiem-bo wlasnie mowicie ze drewnianych nie kupujecie. a dlaczego tak? czemu tak jest lepiej? i czy jest lepiej? bo ja juz sie gubie w tym wszystkim...

a wlasnie powiedzcie mi bo znajomi chca kupic maluszkowi od razu turystyczne lozeczko. mnie sie to wydaje glupim pomyslem. ale nie wiem-bo wlasnie mowicie ze drewnianych nie kupujecie. a dlaczego tak? czemu tak jest lepiej? i czy jest lepiej? bo ja juz sie gubie w tym wszystkim...
moja 2 dzidzia odziedziczy turystyczne po starszaku od poczatku, no chyba, ze trafie jakas niedroga kolyske wtedy pierwsze miesiace spedzi w niej (tak jak u Vanilki)...
drewnianego nie chce!

reklama
louise a własnie że się będę śmiać, bo ja obok dużego psiaka chciałam dla niego do towarzystwa własnie mopsa, sa uroczo brzydkie :-Dbulteriery tez mi się podobają i mają dobre charaktery wbrew pozorom, nie mówiąc o bokserkach. Jak gustujesz w płaskich pyskach to może spodoba Ci się nasza ulubiona rasa, cane-corso, wstawię wieczorem fotke naszej kochanej Adi na zamkniętym, powiem Ci złote serce,zaje....a inteligencja i wrodzona opiekuńczość a sierśc na mordzie jak aksamit:-)

mammi biedny Szymuś a najgorsze że przez głupotę i bimbanie teściowej się meczy niepotrzebnie bo można było tego uniknąć!!:no:zdrówka życzę, oby szybko mu przeszło.

mruczka bardzo ładna łazienieczka, blat z płytki pod umywalkę to fajna i praktyczna sprawa.

Do góry