reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

i ja się witam;-) nic mi się nie chce...jakaś rozwalona jestem:eek: Ashika to mojego M bym musiała wysłać na ten oddział, bo on myśli, ze ja już mam duży brzuch :szok: ciekwae co powie za 3 miesiące:eek: ach faceci...........

reklama
no więc byłam u gin, dzidzia szalała niesamowicie, nie dała się podglądnąć na usg:-) a mi doktor przepisała furagin 3x1 plus no spę 2x1 przez 5 dni... trochę się boję to brać, no ale nie ma wyjścia:-(

ja to brałam na samym początku ciąży...także na tym etapie spokojnie możesz:tak:

i ja się witam;-) nic mi się nie chce...jakaś rozwalona jestem:eek: Ashika to mojego M bym musiała wysłać na ten oddział, bo on myśli, ze ja już mam duży brzuch :szok: ciekwae co powie za 3 miesiące:eek: ach faceci...........

No wlasnie facetom sie wydaje ze wszystko jest super light tymczasem rzeczywistosc to zupelnie inna sprawa
wlasnie byla wizyta i chodzi taki jeden facet co nosi karty i :szok: on swoim bebechem (bo inczej sie tego ne da nazwac) bije na glowe wszystkie ciezarne
Jak sie mozna do takiego stanu dopuscic okropienstwo

Witam witam.

ashika ja czegoś nie doczytałam ślepota?:sorry:gin Cię wysłał do szpitala?Mam nadzieję że uwiną się z badaniami i puszcza do domku.

geperty to najgorsze jak małe chore że nie chce jesć :no:choć nie ma się co dziwić,dorosły w chorobie też nie ma apetytu, z rozsądku człowiek je a dzieciaczka nie zmusisz zwłaszcza jak ucho boli. Pediatra mi kiedyś opisał że to potworny ból.Ale pewnie po antybiotyku szybko się poprawi i Nikusiowi ulży;-)

agatha powodzenie na wizycie :tak:

justaa no widzisz, dobrze że napisałaś bo będę dziś u mamy i jej kotkowi złoże życzenia:-)

ewcik i nospa i furagin to bezpieczne leki w ciąży więc bądź spokojna;-)a na drogi moczowe bardzo wskazana i można w ciąży jest żurawina, herbatka albo w tabletkach, może wspomóc furagin:tak:

Zjadłam sniadanko i zaraz biorę się za pieczenie ciasta dla koleżanek, poklacham sobie dzisiaj:tak:ale smutno mi bo Emi od poniedziałku u taty na feriach a M dziś wyjechał do piątku więc ja sama jak palec, nie lubie:no:wogóle mam pietra bo mieszkamy w parterowym domku i co zaszeleści to ja pos.....na:-pjak choćby Emi jest to jakoś raźniej. Odchowam do roczku małe i kupimy psiaka do domku, przy naszej Didce się niczego nie bałam.:-(A na dziś chyba mamę zabiorę na noc do towarzystwa, jej kochanie też akurat wyjechało;-)Bo moja mama jest wdową i skumała się w wdowcem sąsiadem który mieszka drzwi naprzeciwko i nasze rodziny się przyjaźniły od ponad 30 lat.Mówie wam jaka to radośc dla mnie na nich patrzeć, zakochani jak nastolatki:-)

Witajcie Dziewczyny!:-)

Ja jak zwykle z w pracy. Dziś czeka mnie wizyta, ale dopiero o 18. Może dowiem sie płci, ale to nie na 100%, bo za tydzień mam 4D i mój lekarz z tego powodu może mi nie zrobic usg. Ale zobaczymy...;-)

No to miłego "wyśmiewania" się z pracujących,jedyneczka :-D

A teraz złe wieści...:-(
...RYBKA NIE ŻYJE...
:-(​

Nie mam pojęcia dlaczego zdechła.Warunki miała dobre.Temperatura ok,dużo miejsca,stała przy oknie więc miała duzo światła...Nie chciała nic jeść,prawie w ogóle nie pływała.Dzisiaj nawet się troche ruszyła i popływała ale jak przed chwilą poszłam zobaczyć co u niej to już leżała na dnie z brzuszkiem do góry...:sad::sad::sad::sad::sad:

Asieńka - moje kondolencje:-(

atabe co do morfologii to nie musisz isc na czczo teraz to na czczo musisz isc tylko na glukoze

No to teraz nawijam ja ;-)

Witam sie wieczorowa pora z nowego szpitalnego lozeczka (powiedzialam M ze skoro mozna miec ze soba tel kom, ksiazki i gazety to to jest wlasnie stara wersja laptopa :-) i mi przywiozl :-):-))

dobra do rzeczy z dzieckiem wszystko ok gorzej ze mna wiec najblizsze dni spedze w szpitalu coz bywa ale M bedzie mial do dyspozycji cale lozko

bede do was zagladac w miare mozliwosci ale na pewno nie tak jak bym byla w domu

Ashika - to zdrówka Ci życzę, trzymam kciuki za Waszą dwójkę. Relacjonuj na bieżąco co się z Wami dzieje;-)

no więc byłam u gin, dzidzia szalała niesamowicie, nie dała się podglądnąć na usg:-) a mi doktor przepisała furagin 3x1 plus no spę 2x1 przez 5 dni... trochę się boję to brać, no ale nie ma wyjścia:-(

Ewcik - fajnie, że z dzidzia o.k.:-) Skoro takie leki lekarz zapisał, to będzie dobrze, zabieraj sie do konsumpcji;-)

Joaszka - gratuluje córci:-)

geperty - biedny Nikuś, mam nadzieję, że juz lepiej:tak:

agatha61 - powodzenia na wizycie:-)

Witam się i ja. Pobudka o 6:15, ale dzisiaj to i tak musiałam wstać do przychodni na tą nieszczęsną krzywą cukrową i jeszcze do Urzędu Pracy się miałam stawić. Więc poranek troszkę zalatany ale już jestem w domciu, jem śniadanko i piję gorzką herbatę...jak na jeden dzień to cukru mi już dość;-)
Ashika bidulko zdrówka i szybkiego powrotu do domu:tak:
Geperty zdrówka dla synka, biedny się męczy a Ty razem z nim, mam nadzieje że ta nocka była lepsza od poprzedniej.
agatha61 powodzenia na wizycie:tak:
Asienka szkoda rybki:-(

atabe ja też rozlazła jakaś, od wczoraj taka do d....y, może to ciśnienie, walnę sobie kawkę.:-p

perla niziutkie a skoki niedobre bo organizm taki zozedrgany:no: w ciągu dnia masz duże skoki czy raczej tak z każdym dniem różne?

kasik powodzenia na wizycie:happy:

Jedyneczko nie mam niestety cisnieniomierza w domu wiec niewiem czy w ciagu jednego dnia sie zmienia czy w ciagu paru dni...

reklama
czesc dziewczyny.
ja pewnie nie na dlugo dzis. tysiac spraw do zalatwienia a w sobote sie juz musimy wyniesc na miesiac (oby...) i bedzie tutaj jeden wielki bajzel. z jednej strony sie ciesze a z drugiej jestem przerazona. szukam mieszkania na poltora miesiaca ale raczej nie znajde... bo u rodzicow moich nie da rady mieszkac. ide was troche nadrobic i sie podolowac dalej :-(

Do góry