Witajcie dziewczyny,
U mnie rodzinka już pojechała, ale wczoraj jeszcze poganialiśmy po sklepach, kupiłam sobie jeansy w mother care i blużkę w resered, generalnie jakieś resztki po wyprzedażach, ale się udało, a spodnie kupiłam w "normalnej" cenie, ale 110zł to i tak nie dużo porównując do innych sklepów. Poza tym trochę się schodziłam bo mnie krzyż nieźle bolał, ale było fajnie, szkoda, że rodzinka pojechała
emih no ja naprawdę boję się jeździć, ale muszę zacząć bo będę uziemiona
ewcik jak wizyta u lekarza, ach ju doczytałam, ale nie masz o co się bać, wiele kobiet w ciąży bierze furagin ale on pomaga a nospa to już w ogóle często jest zalecana, więc spokojunie
louise ja miałam taką pracę że ciągle w ruchu z ludźmi a teraz wiesz sama w domu, nawet nie mam do kogo buzi otworzyć, dlatego przyjazd rodzinki ( zwłaszcza, że mam ok brata i naprawdę fajną bratową, no i dzieciaki fajne są), ale już pojechali a mnie trochę smutno.
Co do łazienki mnie się bardzo podobała biel/czerń lub czerwień/czerń, ale mój M też tak średnio, a poza tym nie jestem zwolenniczką białych płytek i fug bo takie mam teraz i po jakimś czasie średnio wyglądają, trzeba je szorować, więc u mnie tez zostaną beże i brązy (wiem, że wszyscy mają, ale wszyscy mają też samochody, dzieci itp. Ciemne kafelki są super, tak jak ciemne podłogi, ale jak się ma dużo czasu na sprzątanie i szorowanie, ja nie mam
madzik to na pewno dzidzia, ale fajnie :-)
jedyneczka ja wiem że powinnam kupić lekcje i jeździć, ale mam takiego stracha, że zwlekam już kilka lat. Kochana proszę doradź ja mam do urządzenia dwie łazienki w jednej łazience będzie umywalka (albo dwie), pralka zabudowana, wanna, osobno prysznic (bo wanna jest pod skosem), kibelek, bidet podwieszane, a w drugiej łazience umywalka, kibelek i.... nie iem co jest miejsce na prysznic, ale ni wiem czy jest sens wydawać kasę, jak na górze będzie prysznic a tu i tak będzie niewykorzystany, co można zrobić w łazience?
A powiedz tam na tej decorii to
decoria.pl to są jakieś linki, jak tam szukać czegoś
a
nia pestka ja USG mam dopiero za 6 tygodni, więc chyba ostatnia się dowiem
mammi kurcze szkoda, że w krk, bo mnie by się przydał taki detektor, a w wawie chyba muszę poszukać
a
sieńka ale mnie nastraszyłaś, napisałaś rybka nie żyje, a tutaj na forum pojawiała się rybka, aż mi się słabo zrobiło, zanim doczytałam dalej. Kochana rybki zdychają
Dziewczyny ja już jestem z wami bo tak jak pisałam rodzinka pojechała, muszę trochę poszperać w necie, bo robotnicy którzy robią nam domek muszą mieć wytyczne a mój M strasznego ma stresa w pracy. Poza tym miałam przejrzeć szafę i zobaczyć co się będzie nadawać na ciążę a co nie. Jutro w końcu idę do fryzjera. W weekend mnie nie będzie bo mam takie szkolenie, działam jako wolontariusz w takim programie dla dzieci w twórczościowym programie, ale nie będę się rozpisywać na ten temat.
Poza tym dzisiaj post więc na śniadanie jadłam śledzie, ale nie wiem co zjem na obiad, chyba to samo, niz mi się nie chce gotować, boli mnie krzyż