reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

reklama
ostatnio taką kupiłam M Baby Blues: To będzie trudniejsze, niż myśleli (886676595) - Aukcje internetowe Allegro
pochłonąl ja w całosci i bardzo był zadowolony. Mój M też uwielbia ksiazki i czyta namiętnie w kazdej wolnej chwili. teraz wieczorem obowiazkowo czyta do brzucha 20 min! Tylko mała z tego pewnei nic nie kuma, bo ja nie kumam a co dopiero ona!!
ale ksiazke i jedna i druga polecam!!:-)
Mój M najchętniej czyta książki historyczne, branżowe (IT), ostatnio o projektowaniu w czymś tam, no i ma mało czasu ostatnio, więc nie wiem czy bym chciała by czytał dziecku książki o tej tematyce :-)
louise ja właśnie wróciłam z zakupów, byłam w empiku, ale nie było płyty którą chciałam kupić, a i tych książek nie znalazłam (może słabo szukałam, ale byłam zmęczona). Kupiłam koszulkę i płytę chilout (w bardzo dobrej cenie)
Poza tym kupiłam w auchanie inne płyty np. będę mamą muzyka relaksacyjna za 5,99 i kołysanki za tyle samo
magdzia dobrze że z dzieckiem wszystko dobrze, ale to w jakiej formie napisałaś posta nie było fajne. Rozumiem, że nie miałaś czasu, ale skoro napisałaś jedno zdanie to drugie też mogłaś napisać- trochę jaśniej. Zrozum, my się naprawdę denerwowałyśmy.
agatha61 gyros mniam mniam, a ja kupiłam placki na tortillę (wcześniej sama je robiłam)
kasik niepotrzebnie ci wstyd ja też nie mam ani jednej rzeczy dla dzidzi
emih no czasem można się zaskoczyć własnym dzieckiem, i fajnie. A możesz dla małej kiedyś zrobić prezent taką książkę z bajką z imieniem twojej córy i tego księcia, fajna rzecz polecam. Ja znajomym na prezent dałam kamasutrę
kama w kilku zdaniach chyba się nie da. większość zna już płeć, chyba przeważają chłopcy. generalnie ok, ale trochę nas brzuchy bolą, czasem odczuwamy pierwsze ruchy (niektóre często, niektóre nie).
jedyneczka ja też mam pełną lodówkę, idę zjeść kanapkę z serem i chyba ketchupem, albo pomidorkami koktajlowymi

Oj troszke poczytalam, ale nie wszytsko bo duuuzo tego.
mruczka tyle tych ciuszkow, nie boisz sie ze siusiak bedzie na nastepnym USG:-D:-D:-D Bo ja to chociaz siusiaka widzialam to na 100% i tak nie wierze, jak zobacze na zywo tego pisiora to uwierze;-)
kama witamy:-)
magdzia dobrze ze jest ok i z toba i dzidzia.
ashika pogratulowac przychodni takiego zdolnego lekarza, moze za duzo house sie naogladal:-D:-D

Dzięki dziewczyny :-) uciekam, obejrzę sobie z M jakąś komedię i może porządnie wyśpię we własnym łóżku,
dobrej nocy lipcóweczki ;-)

dziewczyny byłam w smyku i kupilam kilka ciuszków;-) są naprawde fajne przeceny polecam:tak: byłam też w dwóch innych i z każdego wyszłam z czymś dla dzidzi:laugh2: a i mam już kilka różowych ciuszków, więc przełamalam swoją niechęć do rózowego:-p
Hej oczekiwanie miło Cię widzieć:happy:

i ja uwielbiam czytac...wlasnie odeszlam od ksiazki - "Milosc w czasach zarazy"Garcia - dosc ciekawa ksiazka!:tak:

Dziewczyny jesli chodzi o zakupy to w 5-10-15 sa teraz duze obnizki i mozna fajne ciuszki kupic;-)
atabe wieczorkiem juz jakos tak spokoj w domku i mozna sie bardziej zajac soba;-)

ale wiecie co prawie zaslabłam w tym smyku:eek:kurna tak mi się słabo zrobiło, nogi jak z waty, oblana cała zimnym potem...dobrze, ze m był ze mną i mnie na ławke doprowadził, bo na bank bym padła:zawstydzona/y: czy to "normalne" w ciąży?

R.usałka ja też uwielbiam, czytam "Córkę grabarza" aktualnie.Generalnie wypożyczam ok.4 książek miesięcznie a obecnie tygodniowo:-)

Papatki bo dziewczyny zabierają kompki:-p

reklama
ale wiecie co prawie zaslabłam w tym smyku:eek:kurna tak mi się słabo zrobiło, nogi jak z waty, oblana cała zimnym potem...dobrze, ze m był ze mną i mnie na ławke doprowadził, bo na bank bym padła:zawstydzona/y: czy to "normalne" w ciąży?
Mi też sie takie coś już kiedyś zdażyło.Straszyli mnie,że to może być z powodu anemii,która lubi pojawiac się w ciąży...

Do góry