reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

hej kama, emih zapodala ci dobry skrót:-D
i spoko emih będziesz piękną młodą teściową;-);-):-D

reklama
emih dziekuje za streszczenie!!!
widze ze i was dopadly smutki,ja tam budze sie od kilku dnie w nocy i mysle czy sobie pozniej poradze!!!
vanilko a nie wiem jeszcze czy synek czy coreczka!!a szkoda...

emih dziekuje za streszczenie!!!
widze ze i was dopadly smutki,ja tam budze sie od kilku dnie w nocy i mysle czy sobie pozniej poradze!!!
vanilko a nie wiem jeszcze czy synek czy coreczka!!a szkoda...
aa myslalam,ze juz wiesz bo napisalas "maly":happy::happy:
tutaj tez raz radosci raz smutki ..chyba wszystkie chca juz wiosny ,slonca ..

Atabe, Ty mnie nie strasz mam nadzieję być teściową, ale nie tak prędko (zobaczymy jak w praktyce wyjdzie ;-))

Kama- proszę bardzo. Pewnie mnóstwo rzeczy pominęłam, ale tak jakoś to przyszło mi do głowy :rofl2: A co do smutków, czy nerwów- nie wiem- może tak jest że w piątym miesiącu coś nas dopada?- bo faktycznie jakby po przerwie I trymestru więcej "bomB' wybucha.. :baffled:

Vanilka, a małe suwaczki, bo ja dużo piszę najczęściej, a nie chcę wam po oczach bić. Jak ktoś będzie chciał się dopatrzyć to się dopatrzy danych ;-)

aa myslalam,ze juz wiesz bo napisalas "maly":happy::happy:
tutaj tez raz radosci raz smutki ..chyba wszystkie chca juz wiosny ,slonca ..

a wiesz ze jakos tak czuje ze to chlopak chociaz pragne dziewczynki a<h byle do poniedzialku i moze w koncu sie dowiem!!1
z ta wiosna to racja a za oknem niestety wciaz zima!!!:confused2:

reklama
Do góry