reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

reklama
atabe a moze za malo cukru we krwii?? Najedzona bylas?? Ja tak mam ja nei zjem, zawsze na spacerek biore batonik:tak:
A wogole bylam u dentysty i wszytskie zabki zdrowe, mam sie zglosic pod koniec ciazy na kolejny przeglad.

kurna za mało cukru chyba nie....sama nie wiem, najedzona niby nie byłam za bardzo;-) ale głodna też nie...
fajnie, ze masz ząbki zdrowe:tak:<zazdrocha>;-)

Atabe, ja tak mam co jakis czas, ostatnio nie moge sniadania zrobic i wystac w kuchni bo mi slabo , a tydzien temu z tesciowka bylam w zarze i tak mi goraco sie zrobiloi myslalam juz ze padne, powiedzialam ze chyba musze usiascbo mi słabo wiec wziela mnie pod pache do pijalni czekolady na male co nieco :)
Odrazu stanełam na nogi :cool:

A mi córa przyszła z przedszkola i powiedziała: Mamusiu, smutno mi. A ja na to: "dlaczego". Ona: "bo nie jestem w przedszkolu" :eek: (a ja tu sobie żyły podcinałam!:wściekła/y:) Dalej mówię: porobimy coś razem kochanie? A ona: "mamuś, zmęczona jestem! Włącz mi jakąś bajkę" :eek::eek::eek: Właśnie wychodzę z szoku :confused2:;-)

Magdzik- no w końcu się znalazłaś! Dobrze ze wszystko ok :tak:

Louise- my też mamy rocznicę- 7-mą :eek: dlatego pomyślałam o koronkach, choć powiem szczerze w poprzedniej ciązy latałam za nim a w tej- wolę jeść ;-):-p
Ps. czy ty w dupsko nie powinnaś dostać za to sprzątanie? :angry:

Justaa- obejrzłam filmik, choć już kiedyś widziałam. Super!

Aisim- fajnie, że M czyta... Dzidzi się do waszego głosu przyzwyczaja

emih no widzisz no widzisz!!!!!! a mowila Ci ciocia louise ze jeszcze dziecko Ci bedzie wolac do przedszkola i zatesknisz za jej placzami za mamusia ?:-D:-D:-D;-)ha!!! tak wiec badz spokojna juz-teraz pojdzie z gorki. co do sprzatania to pseplasam :zawstydzona/y: ale malo, lekkie i na raty. jutro reszte skoncze :-):tak:

kama witaj spowrotem :tak::tak: fajnie ze maluszka juz czujesz :tak:

anetka no to zwracam honor-ja te paczki specjalnie wczoraj wykonczylam zeby dzis mi na system nie dzialaly :-):-):-) wcale nie dlatego ze jestem zarlokiem i lakomczuchem ;-):-):-):-)

tiffi a ta plyta chillout to skladanka? lubie b taka muzyke. ta tortilla mi tez chodzi po glowie ale musze do tego dojrzec :-)

jedyneczka ja tez zakupilam pelno smakolykow-wiekszosc to skladniki na jutrzejsza imprezke. w kazdym razie nie wiem czy goscie dostana na stol koreczki sledziowe po kaszubsku :-D:-D:-D

oczekiwanie mam dokladnie takie samo zdanie na temta wacka mojego dzidziolka-jak zobacze na wlasne oczy to uwierze-dlatego ciuszki beda w wiekszosci w kolorach neutralnych :-D:-D:-D

Rusalka dolaczam sie do klubu uwielbiajacych czytac. ja z kolei jestem na etapie Carlosa Ruiza Zafona. teraz czytam "gra anioła" :tak::tak::tak:

Ja od zawsze lubie takie troche erotyki :D
dziennik nimfomanki albo jakies takie troche perwersyjne:p
co prawda teraz czytam ksiązke SYTZWNIAK .... o tym co sie dzieje z ciałami umarłych i takie rózne , wiem nie powinnam jestem ble i wogole, ale nie mogłam sie oprzeć.... :-)

Ja od zawsze lubie takie troche erotyki :D
dziennik nimfomanki albo jakies takie troche perwersyjne:p
co prawda teraz czytam ksiązke SYTZWNIAK .... o tym co sie dzieje z ciałami umarłych i takie rózne , wiem nie powinnam jestem ble i wogole, ale nie mogłam sie oprzeć.... :-)
supcio!!!!! :szok::szok::szok: sztywniak????? o ratunku....:-D:-D:-D za to "dziennik nimfomanki" to film ogladalam. nawet bylo troche scen :-):tak:

Też oglądałam owy film i nie powiem, nie powiem :rofl2:

Atabe- te omdlenia, tak- kolejny urok ciąży. Ja w poprzedniej mdlałam, ale jak: bałam się sama ze sobą zostawać a praktycznie ciągle tak było: a to w autobusie, a to po wyjściu z wanny, a to nawet na schodach- jakims cudem nic mi się (ani córce) nie stało :cool:

reklama
Do góry