reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

A mnie coś dzisiaj żołądek boli:-(Chyba od pączków...
może to nie być od pączków, a może dzidzia naciska trochę :tak:
agatha61 no właśnie o tym pisałam a propos magdzi, ale ok koniec tematu. No to masz chatę wolną
aisim o tej książce myślałam, ale jeszcze nie wiem, bo mój M choć uwielbia książki ma w kolejce kilka do czytania, al niestety ostatnio nie ma czasu

Ja właśnie zjadłam resztki zapiekanki i wzięłam się za ścieranie kurzy, ale się zmęczyłam trochę no i chwilkę odsapnę i idę do tego sklepu

reklama
może to nie być od pączków, a może dzidzia naciska trochę :tak:
agatha61 no właśnie o tym pisałam a propos magdzi, ale ok koniec tematu. No to masz chatę wolną
aisim o tej książce myślałam, ale jeszcze nie wiem, bo mój M choć uwielbia książki ma w kolejce kilka do czytania, al niestety ostatnio nie ma czasu

Ja właśnie zjadłam resztki zapiekanki i wzięłam się za ścieranie kurzy, ale się zmęczyłam trochę no i chwilkę odsapnę i idę do tego sklepu

ostatnio taką kupiłam M Baby Blues: To będzie trudniejsze, niż myśleli (886676595) - Aukcje internetowe Allegro
pochłonąl ja w całosci i bardzo był zadowolony. Mój M też uwielbia ksiazki i czyta namiętnie w kazdej wolnej chwili. teraz wieczorem obowiazkowo czyta do brzucha 20 min! Tylko mała z tego pewnei nic nie kuma, bo ja nie kumam a co dopiero ona!!
ale ksiazke i jedna i druga polecam!!:-)

ja na dzis skonczylam-lazienka na blysk i inne pomieszczenia (sztuk 2) i "salony" :-D:-D:-D znaczy oprocz podlog-ktore i tak bym musiala jutro myc od nowa, wiec po co) i odkurzania (ktore zostawilam miskowi, niech tez sie przyczyni do ogolnego blysku). obiadu radosnie nie robie -namowilam miska na pizze po zakupach :-D:-D:-D, na ktore tez go namowilam. a koncza mi sie prawie wszystkie kosmetyki wiec jak wrocimy moze byc nieciekawa atmosfera...;-):-)

emih ja nie będę paradować bo mój nie zasłużył:-p

Podczytuję marcóweczki które poznałam nim pojawiły się lipcóweczki i pomalutku już się rozdwajają a dopiero co były w naszym stadium, eh zleciało.

A mój M zadzwonił z propozycją zakupów spożywczych z dziewczynami więc się troszke rozerwę nakupię podjadanek;-)

jedyneczka mam taki sam plan na popoludnie co Ty :tak:

emih ja tez nie bede paradowac w walentynki tylko cos do zarcia zrobie-priorytety sie w ciazy pozmienialy :-D:-D:-D a sexowac i tak nie moge :wściekła/y: gorzej ze to tez nasza 8 rocznica wiec cos by trezba kupic

tiffi spapuguje po Tobie i kupie ta ksiazke jak bedzie w naszej dziurze (czwie) w empiku

mruczka mnie tez bolal rano od wczoraj i nawet wrecz wczoraj zgage mialam :dry: dopiero dzis w poludnie je do konca strawilam (mam nadzieje)

emih ja bym sie chetnie zmierzyla ale niestety nie dopilnowalam wymiarow wyjsciowych wiec to bezcelowe chyba teraz. ale na bank troszke sie wszystko poszerzylo w rejonie "matecznika" i biustu. biust to juz o 2 rozmiary wiekszy biustonosz kupuje (ale zawsze bylam prawie plaska wiec i tak obecnie balonow nie mam ;-)) a spodnie ktore kupilam na ciaze w 2 miesiacu sa baaaaardzo dopasowane.

aisim
witaj w gronie lipcowek ktorych M-owie sa rowniez w ciazy. powazniejszej niz my :-D:-D:-D

Cześć dziewczyny, wróciłam właśnie ze szpitala. Miałam podejrzenie sączenia wód płodowych ale na szczęście okazało się, że to nie to. Z dzidzią wszystko dobrze, w poniedziałek rano idę na połówkowe.

to ja lece sie pomalowac troszke zeby nie straszyc i zrobic liste zakupow. zycze milego popoludnia i smacznych obiadkow (kto jeszcze nie jadl) :-):tak:

czesc dziewczynki normalnie przez Was to nic zrobic nie mozna bo jak juz nie bede z samego rana TO PÓZNIEJ MASAKRA i jak ja mam znów wzystko nadrobic co?

emih ,ania_pestka myslalam,ze tylko ja spedzam walentynki z dzieckiem:happy:Ale mi to nie przeszkadza :no::happy:

louise ja juz tez wysprzatalam swoje rewiry :happy:

naszlo mnie na paluszki rybne z fasolka szparagowa :-pwiec zaraz sobie zapodam :-p

ja chyba pojade z M na jakieś zakupy jak wroci, bo w lodówce pustki;-) ale kusi mnie znowu by zajrzeć do jakiegoś sklepu z ciuszkami dla dzidzi:-)
Vanilka przez tą fasolke się pośliniłam:sorry:
Magdzia dobrze, ze wszystko ok, ale nam stracha napędziłaś tym ostatnim postem...nie wiedziałyśmy co się dzieje...mogłaś napisać o co chodzi...

reklama
Witam się popołudniowo
Dzisiaj na obiad miałam wczorajszą ogórkową.
Madzia to dobrze że wszystko ok. Ja dzisiaj miałam sprzątanie w salonie i kuchni. A na walentynki mieliśmy gdzieś wyskoczyć ale pewnie zostaniemy w domku. A jutro moja córcia idzie na zabawe choinkową dla maluchów.

Do góry