reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

emih ja nie będę paradować bo mój nie zasłużył:-p

Podczytuję marcóweczki które poznałam nim pojawiły się lipcóweczki i pomalutku już się rozdwajają a dopiero co były w naszym stadium, eh zleciało.

A mój M zadzwonił z propozycją zakupów spożywczych z dziewczynami więc się troszke rozerwę nakupię podjadanek;-)

reklama
tiffi, masz rację, jedno zdanie więcej mogła napisać wtedy.

Moj M dzisiaj wziął urlop i pojechał z Majką na narty, właśnie zadzwonił, że będa dopiero wieczorem i żebym się nie martwiła bo jedli zapiekanki i idą później na naleśniki. No to się nie martwię, mam chatę wolną do wieczora, co z tego jak i tak siedzę w biurze, a dzisiaj u mnie tu nudy straaaaszne.

Ale tu cisza dzisiaj, coś się ochrzaniacie dziewczynki.

Ja właśnie zamówiłam sobie zestawy gyros z frytkami do biura, a co tam wczoraj żadnego pączka nie zjadłam to dzisiaj się najem.​

To smaczengo Agathko :tak: Ja własnie pękam z przejedzenia- jakoś na śledzie mnie wzięło i ziemniaczki w mundurkach i chyba przesadziłam :eek: A czuję ze nawet podbródek mi rośnie :zawstydzona/y:
Ps. Mierzyłam się dziś i tak mam więcej: w biodrach: 6cm! :szok: w biuście 10! i w brzuszku... 13! :szok: :szok: :szok:

Jedyneczka, ja pisałam na majóweczkach, byłabym w ciązy 2 miechy do przodu ;)

Ostatnia edycja:
ja sie nudze jak zawsze...nawet obiadu dziś nie robie-strajk na gary mam:cool2:
emih ja się nie mierze, ale spokojnie w pasie mam też kilkanaście cm więcej:eek:

Hej lipcowe mamuśki! ;) Termin wychodzi mi na przełom czerwca/lipca ale ja wierzę,że jednak będzie to lipiec.Przynajmniej tak bym chciała ale kto to wie kiedy fasolce zachce się na ten śwat ;P

reklama
Witaj Asieńko: Witamy kolejną mamę i zapraszamy do rozmów. Mam nadzieję że zostaniesz na dłużej i się wciągniesz jak my tu wszystkie :tak:

Ja czekam teraz na córę: bilans tego tygodnia i przedszkola: dodatni. Podobno płacze trochę w przedszkolu, ale w sytuacjach hałasu i agresji innych dzieci- bo jej nie rozumie. Ale nie płacze ze chce do domu, więc jestem SZCZEŚLIWA :tak: Teraz muszę kilka godzinek sumiennie z nią spędzić, bo to tylko nasze chwile :-)

Do góry