reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

qrcze, zapomniałam z tego wszystkiego spytać nazwisko lekarza:-(
ale w sumie nie znam tam nikogo to mi obojętne, potem zweryfikuje po pierwszej.

reklama
Bążur dziewczynki :happy:
Właśnie wróciłam ze sklepu... powiedzcie mi - dlaczego to białe coś leci z nieba???
Dlaczego marzec ma aż 31 dni ? I gdzie ta wiosna ? :-(
Kupiłam 6 pączków... nie wyglądają zbyt apetycznie, ale... dupce się nie oprze :-D
Idę Was poczytać.

To i ja się dziś wtam!:-)
Też jeszcze pączków nie jadłam, czekam aż mi M wieczór przywiezie. Ale jak tak Was czytam, to widzę, że nie jest taki zły. Pomimo, że sie rano trochę popstrykaliśmy o pierdoły, to zadzwonił, czy przywieźć mi pączki:-D. Sama się zdziwiłam, bo byłam przekonana, że o tym nie pomyśli, a prosić się nie miałam zamiaru, a tu taka niespodzianka:-D. Czasem pozytywnie potrafią zaskoczyć:tak:. Kazałam przywieźć mu wieczór, bo jestem strasznie pełna. Zjadłam na śniadanie michę sałatki z pomidorów, ogórków, papryki, rzodkiewki i zielonej cebulki ze śmietaną. I do tego buła... A teraz cierpię za głupotę. Ale jak przywiezie pączki, to i tak je zjem:-p.

u mnie nastrój dzisiaj o niebo lepszy, pogodzilismy sie z M, wyjasnilismy sobie.
Wieczorem mialam jakies skurcze brzucha i nie wiedziałam czy to macica czy jelita, przestraszylam się bardzo, ale po godzinie poleciałam pędem do kibelka i miałam potworną biegunkę, więc myślę, że to jelita i podejrzewam, że z nerwów, bo ostatnie dni były ciężkie... Dzisiaj czuję sie ok, ale miałam wczoraj stracha.

A dzisiaj pączka jeszcze nie jadłam, za to wcinam ryż na mleku, słodka chwilka:-)

agatha - fajnie, że z M sie poukładało:-)

ide na sniadanko a potem sie ubieram i wychodze po paczki-kupie 5 i zezre wszystkie sama. tak mnie wkurzyl moj M ze historia. powiedzial ze nie kupi paczkow bo sa jeszcze 2 banany w domu (sam sobie je kupil) a skoro ja nie chce jesc to on musi bo sczernieja. kurde mowilam mu tysiac razy ze nie bede jadla zadnych zasr...ych bananow bo nie lubie i zeby wzial dla siebie tylko. to takie skutki. a meritum jest takie ze jedzie po pracy do rodzicow wiec sie paczkami i faworkami naje. a ja...przeciez nie musze... i tam mi fajnie ze siedze w domu. "bo niektorzy to musza pracowac" jak mi rano powiedzial. wrrrrrrrrrrrr!!!teraz to bym nawet mogla te faworki zrobic!!!!!

louise - to drań, zostaw sobie parę jak wróci żeb mu smaka narobić!:tak:

mammi - najserdeczniejsze życzenia dla córci:-)

emih - ja jak tylk iorę chlor do ręki zawsze coś zniszczę. A co do M, to moze pączki Was pogodzą.;-)

hej laski;-)
mam coś dla was:-p

no dzieki wielkie a ja paczki dopiero ok 19 dostane jak M wroci o ile nie zapomni ;-)

Kupię sobie jakiś worek, który będzie imitował bluzkę
:-):-) swietne :-D:-D:-D:-D

Witam południowo

Ja tylko na chwileczkę bo jak już wczoraj pisałam dziś rodzinne party urodzinowe Izabelci;-)
Smacznego pączkowania wszystki życzę:happy:

100 LAT 100 LAT 100 LAT​
i dzieki za smacznego ;-)

ja to mam szczescie mój mały był az 3 dni w pzedszkolu i znów kicha smarcze no masakra
no zdrowka duzo maluszkowi :tak::tak::tak:
a co do wizyty M i paczkow :-D:-D:-D

u was też pada śnieg?...mam dosyć tej zimy:confused2:

u mnie tez sypie i sypie :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: chce wiosny chociaz bym sobie drzwi na balkon otworzyla

emih podziwiam cie z wybielaczem nei dalabym rady tak smierdzi okrutnie ale w sumie jak cos ladnie pachnie to sie ciesze bo sie teraz upajam tym zapachem ;-)
nie denerwuj sie tyle ty aniolku z innej planety zlosc pieknosci szkodzi jak juz ktoras wspomniala :-):-):-)
i nie bede dorzucac beczek bo sie zagracimy:-)

dziewczyny tak sobie mysle ze jakbysmy sie tak kiedys na jakies piwko w knajpie spotkały to chba by nas po godz wywalili za sprawowanie
kasik to ze zadzwonił i zapytał to znak ze chce sie pogodzic ,mój jak wyjdzie przez kłutnie z chaty to pózniej albo dzwoni i przeprasza albo głupa pali i o cos tam pyta oj ci faceci

ashika tez bym na balkon wyszła pod warunkiem ze bym go miała!!!
ale moge sobie to wyobrazic ,lezaczek ,słoneczko no zyc nie umierac

Emih, najważniejsze, że się pogodziliście

ja wlasie szukam jakiś fajnych dresów na allegro, bo stwierdziłam, że pewnie pół wiosny przechodzę w dresach lub getrach i tunikach.

reklama
ja jadłam śniadanie, ale tak się temat pączków przewijał, że przestało mi smakować to co jem :-D:-D
teraz herbatka i może za chwilę skuszę się na pąka, a co sobie będę żałować. Póki co to tylko M tyje i cycki mu rosną, więc żeby nie czuł się samotny :-D
Mammi wszystkiego Naj dla Twojej księżniczki :happy:

Do góry