reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

Witam się pączkowo!
Ja na śniadanie zjadłam pączka, więc chyba dobrze zaczął się dzień.
jedyneczka fryzjera mam umówionego a tydzień, ale spoko. trzeba trochę zadbać o siebie
madzik co do wyprysków, to ja miałam zawsze problemy z cerą, można smarować borasolem, generalnie to jest coś co odkaża a nie jest na alkoholu i kosztuje jakieś 3 zł
w ogóle polecam do przemywania ran, nadaje się dla dzieci, nie szczypie, nie pachnie
geperty zjadłabym faworka takiego, ale skąd buuuu
ania pestka z naturalnych rzeczy na biegunkę to suszone jagody, banan
dzamena fajna historia z tymi pączkami hi hi hi

Widzę, że większość z was już poszukuje wózków, ja na razie nie wchodzę na ten wątek pojawię się tam za jakiś miesiąc, dwa. Mój M wie, że wchodzę na forum, ale tylko tyle, nie rozmawiam z nim o tym. Mój M rano poszedł do sklepu po bułeczki i zakupił mi 2 pączki, ale tutaj w tym sklepie takie średnie, nie lubię lukrowanych

reklama
acha miałam wam napisać co wczoraj popoludniu naraz zjadłam- pieczywo czosnkowe z serem, miske kapusty kiszonej, popiłam to pepsi i zjadłam loda twixa:-D normalnie w jednej chwili miałam na to wszystko ochote:tak: a M mnie obserwoał i próbował dotrzymać kroku w jedzeniu ale nie dał rady:-p

Dzamena- faktycznie M musiał mieć niezłe przemyslenia w drodze ze sklepu do domku :-D

Mammi- zapomniałam napisać żebyś wkleiła swoją uroczą królewnę z balu- jak masz zdjęcia! I STO STO LAT od ciotek forumowych ;-)

Atabe- na roczek? Może stolik edukacyjny?

kup 10 i wpadaj do mnie zrobie herbatke:-D:-D:-D nie denerwój się tak- zlosc piękności szkodzi;-)

oki :-) tylko rozklad pociagow sprawdze i juz jestem ;-):-D wlaczaj wode powoli :-D

emih widzisz-jakie to diabelskie nasienie, ci M-owie-i swietego by z rownowagi wyprowadzili :tak::-) juz mi lepiej. tak sie najadlam sniadaniem ze juz mam mniejsza ochote na paczki ale i tak pojde. ale jak sie wgryzeeeee...!!!!

keeejt ja tez uwazam ze moj M jest o wiele bardziej w ciazy niz ja-i fizycznie i mentalnie :tak: chyba powinnam zaczac uwazac zeby biedactwa za bardzo nie denerwowac i przejac czesc obowiazkow bo przeciez w TYM stanie to on sie za bardzo przemecza. no i ta praca jeszcze na dodatek...masz ci los...

mammi tez sie ciesze ze nie spanikowal-no ale nam to wolno-lepiej dmuchac na zimne...

Dzamena, mam pytanie z innej beczki:
czy Ty się zapisujesz do tej poradni na Mielczarskiego telefonicznie czy osobiście?

Bo ja od poniedzialku tam dzwonie i albo zajete albo nikt nie odbiera, chyba będę musiała pojechać, albo mam zly numer....

Atabe, a tak z innej beczk- (jak tyle tu beczek w zanadrzu mamy ;)...!
No nie wiem co jest w tym Twoim avatarku, ale co patrzę na tą latającą owcę-supermana (a juz przecież tyyyyyle tygodni)- to się śmieję sama do siebie! :-D:-D:-D

Atabe, a tak z innej beczk- (jak tyle tu beczek w zanadrzu mamy ;)...!
No nie wiem co jest w tym Twoim avatarku, ale co patrzę na tą latającą owcę-supermana (a juz przecież tyyyyyle tygodni)- to się śmieję sama do siebie! :-D:-D:-D

to mój plan spełniony;-):-D macie się śmiać :-D:-D

acha miałam wam napisać co wczoraj popoludniu naraz zjadłam- pieczywo czosnkowe z serem, miske kapusty kiszonej, popiłam to pepsi i zjadłam loda twixa:-D normalnie w jednej chwili miałam na to wszystko ochote:tak: a M mnie obserwoał i próbował dotrzymać kroku w jedzeniu ale nie dał rady:-p
dziwne ze twój M sie nie zchaftował, po moim to juz by sladu przy stole nie było
mammi sto lat dla Izabelci o d ciotek forumowych
emih kochana ładnie zaszedł ci M za skóre,konkretnie nie wiem o co halo bo jeszcze nie zdązyłam nadrobic ale musiał zasłuzyć
louise mój gdyby mi powiedział ze ktos musi pracowac to bym mu powiedziała ze mógł nie bzykać to by nie było problemu a jest od tego jak dupa od s....a zzeby na rodzine zarobić w koncu my i tak mamy gorzej wiec niech sie z bardzo nie stawiają ,sorki ale takie teksty działają na mnie jak płachta na byka ja bym mu chyba nakopała do d..py.
ja to mam szczescie mój mały był az 3 dni w pzedszkolu i znów kicha smarcze no masakra

dzamena no to ladnie-tak dzien w dzien paczki kupowac, a niektorzy nawet w tlusty czwartek nie maja ;-):-D

to ja lece-zrobie tylko lekki make-up (nigdy nie wiadomo kogo sie spotka po drodze ;-) ) i smigam po czwartkowe papu
nie wiem o czym piszesz to jakies pomówienia
emih my to dobre jestesmy nawet te same zyczenia napisałysmy dla Izabelci
aghata ja zawsze dzwoniłam nawet pierwszy raz to umawiałam sie telefonicznie zaraz poszukam numer to ci podam a moze zadzwon koło 14 wtedy juz nie ma tam takiego natłoku ludzi

reklama
Właśnie mi teściu przywiózł 4 pączki:tak: a mąż dzwonił z pracy, że już 5 zjadł:tak: więc mu powiedziałam, że w domu już nie dostanie:-p

Do góry