reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

reklama
Dzamena, to kuruj swoje dziecię, ja odpukać mam jeszcze zdrowe (nie licząc pewnie tego zapalenia dróg moczcowych- na to stawiam :eek:) a co do ciotek forumowych- mówię wam- jakies fluidy przenosza się droga netową ;-)
Louise- polecam Twojemu M i Tobie książkę: "Pomocy, jestem tatą" czy jakoś tak. Wczoraj czytałam trochę w sklepie, śmiałam się a jednocześnie obiecałam ze nastepnym razem kupię dla swojego! Świetnie napisana i z pewnym "uświadamiaczem" dla facetów- o ograniczeniu ich praw ;)
hehehe-chyba mu kupie na prezent na rocznice nasza, ktora mamy w walentynki :tak:
no tak-w obliczu wspolnego wroga polaczyliscie sily we wspolny front- to zawsze zbliza ludzi :tak::-)

dzamena czyli ze jak moj zadzwonil to chyba mu glupio bylo...za bucowatosc poranna :-D:-D to teraz ja taka troche bucowata ale w sumie uprzedzajaco grzeczna :-):tak:

zjadlam juz 2 a sa tak pyszne ze nie wiem czy trzecim nie poprawie :-D:-D:-D

Cześć,
dziewczyny znowu pojawiam się tylko na chwilkę, niestety internetu dalej brak, ale korzystam z takich okazjonalnych możliwości, więc piszę...
Och, jak ten czas szybko biegnie, u mnie już połowa, tak się okazuje i termin może być czerwcowy, ale nie zamieniam tego forum i pod forum na żadne inne, to jest the best :-) tylko mi smutno że nie jestem z Wami codziennie :-(
Poranek piękny pospałam sobie troszeczkę, do 10, w moim przypadku to wydarzenie na światową skalę, zazwyczaj 7 i oczy same mi się otwierają ;-)
Przypomniałam sobie, ze jest tłusty czwartek i w swojej głupocie postanowiłam na szybko coś "wyczarować", do sklepu daleko, a że w domu były potrzebne produkty to na szybko zrobiłam oponki, poprostu rewelacja, tylko teraz odchorowuję, raz że objadłam się nimi strasznia, dwa bolą mnie krzyże. Dobrze że już więcej nic robić dzisiaj nie muszę.

dziewczyny tak sobie mysle ze jakbysmy sie tak kiedys na jakies piwko w knajpie spotkały to chba by nas po godz wywalili za sprawowanie

No to zapraszam do siebie bo w domku teraz mieszkam i duzy ogrod mam to sie zmiescimy i nie beda nas wyrzucac ;-) a jakby sasiadom za glosno bylo to ich brzucholkami poszczujemy :-):-)

Już się pogodzilismy... ALe to nie pączki nas połączyły tylko jego suka-eks :wściekła/y: MAtko, co jeszcze?!
dobrze ze sie pogodziliscie a do tego kazdy powod jest dobry

Jestem za spotkaniem- najlepiej gdzieś w centrum Polski co by "po równo km" mniej więcej było :-p

A ja się z nerwów aż przytuliłam do Wc tak mnie zemdliło :-(

reklama
Do góry