reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

Nie no... do rękoczynów u nas narazie nie dochodzi.Chyba,że ja mojemu plaszczaka sprzedam;-)Gdyby mnie uderzył-zostałby sam.
Raz jak mnie tak już na maksa wkurzył i nie wiedziałam co mam zrobić to go oplułam.:zawstydzona/y::szok:Już jak byłam w ciąży,a potem tak mi głupio było,że masakra.
Jak burak z burakowic i ostatni cham się zachowałam,ale minę miał nie tęgą jak to zrobiłam;-)

reklama
:-D:-D:-D:-D:-D no teraz to ja się posikam. Wyobraziłam sobie jak pluję na mojego M... tylko mam jeden problem, ja nie umiem pluć i już widzę jak mi to ścieka po brodzie...
A więc mammi to nie chamstwo tylko wyższa szkoła jazdy :-D:-D

Tez mojego w pierwszej ciazy oplulam:baffled:straszneg focha wywalil wtedy na mnie:baffled:mowil,ze wolal bym dostac z liscia jak zostac oplutym..no i przeprosilam bo jednak on mnie nigy nie oplul.
Oj ja to toczylam wojne z nim w pierwszej ciazy straszna ..dlatego tak bal sie tej ciazy czy znowu mi nie odwali :-Dna szczescie teraz jestem spokojna i nie bije go :-D

Ashika tez jestes bojowa babka :happy:

Raz jak mnie tak już na maksa wkurzył i nie wiedziałam co mam zrobić to go oplułam.:zawstydzona/y::szok:

:-D:-D:-D leżę i kwiczę :-D:-D:-D, ja jak wychodzę z siebie to rzucam przedmiotami albo kopię co się pod nogę nawinie (czyli zabawki mojego synka), no i trzaskam drzwiami zamykając się w pokoju :sorry:.

Raz jak mnie tak już na maksa wkurzył i nie wiedziałam co mam zrobić to go oplułam.:zawstydzona/y::szok:

mammi 100 punktów:-D:-D:-D
o widzę żę Vanilka nie gorsza plujka:-D

tiffi życzę więc dziewuszki, miejmy nadzieję że twój M sobie odpowiednio "podgrzał" he he:-)

Z moim M to się pokłócić nie da bo milczy a ja się mogę nakręcać do woli:baffled::crazy:

Mammi, współczuję, ale faceci to czsami naprawdę buraki, no inny świat normalnie.

Moj wyszedl w pt z kolegami (fakt, że na palcach jednej reki moge zliczyć ile razy to mialo miejsce w ciagu 8 lat malzenstwa), a ja sobie obejrzalam House, 3 odcinki pod rzad. A rano do mnie z tekstem: zamiast Housa ogladac trzeba bylo posprzatac" Ale byla awantura, juz dawno sie tak nie darlam, co on sobie wyobraza, ze na miasto wychodzi, a mi bedzie mowil ze mam sprzatac????? po moim trupie, tak samo mam prawo spedzac wieczory jak chcę. Ale naprawdę darłam się wyjątkowo, aż mi potem głupio było. Ale opluć chyba nie oplułabym, chociaż z rękami na niego rzucałam się kilka razy.:crazy::crazy:

Atabe, u nas wprzytulankach bardzo sucho ostatnio, pewnie z tego tez wynikają jego humorki, ale mi się po prostu nie chce, no i co mam zrobić???

agatha u nas sucho to mało powiedziane...od początku ciąży było 1 raz:zawstydzona/y: potem były plamienia i za nic nie mogę się przełamać...:-(

reklama
to moj M to uosobienie spokoju i bardzo ciezko go wyprowadzic z rownowagi raz jedyny mi sie udalo i nie zapanowal nad soba ale od razu sie zmitygowal ze nie tak, tylko to byla kompletna prowokacja z mojej strony :zawstydzona/y:

Do góry