reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

Vanilka mój za to dzisiejsze zachowanie to może na miesiąc zapomnieć o przytulaniu,a o miłości francuskiej na rok:crazy::-p

O i taka kara będzie dla niego najgorsza :-p, co za burak :wściekła/y:.

A mój M. ostatnio taki grzeczniutki i kochany, że może mu to jakoś wynagrodzę :rolleyes2:.

reklama
to ja chyba zaniedbałam M bo u mnie wszystkie przytulankowe sprawy nie są teraz na topie:eek:

to ja chyba zaniedbałam M bo u mnie wszystkie przytulankowe sprawy nie są teraz na topie:eek:

witaj w klubie tez tak mam jakos od poczatku nieomal ciazy :tak::tak::tak:

na mnie jak fecet podnosi glos na kobiete dziala jak przyslowiowa plachta na byka oj nie jestem grzeczna raz jeden podniosl na mnie reke oj slono zaplacil za to :wściekła/y:

mammi to kara będzie okrutna:-D

mysza odnośnie nagród u mnie było odwrotnie, M kupił mi wymarzonego psa bo obiecałam mu "cuda na kiju" a potem się biedny nie mógł doprosić:-D

Pękam od bigosu uff.....

moczył :-D:-D potem poszły testy owu w użytek i coś się spier.... bo od 14 dnia cyklu cały czas wychodziły 2 kreski. To mówię sobie, że to niemożliwe. M nie wychodził z łóżka. W końcu ok. 24 dnia cyklu, mówię do M że ma sikać, bo coś tu nie gra. Dodam, że testy kupiłam na allegro. Powiedział, że nie będzie bo jak wyjdą 2 kreski to się załamie. W końcu nasikał i nie było nic. Mówi - teraz ty sikaj. Nasikałam - 2 kreski.. Dawaj znowu do łóżka :-D
Więc jak widzicie - starania były owocne :-D Chyba testy pokazywały już ciążę, bo ponoć te hormony są bardzo podobne.
to się nazywa test konsumentów :-D
jedyneczka ja dużo razy przed ciążą tak pracowałam, a w ciąży to naprawdę dużo siedzę przed kompem. cały grudzień i styczeń pracowałam na laptopie, a teraz ciągle szukam czegoś do domu. Naprawdę polecam tą podkładkę jest super - w poprzednim wątku podałam linka. Mój M jest informatykiem więc chyba nie muszę mówić ile z kompem przesiedział, a ja w cichości liczę na dziewczynkę :-)
vanilka to zależy co masz na myśli mówiąc romantyk, oprócz starych szlagierów bardzo lubię "kate i leopold" (lubię wszytstko co z meg ryan), fajny lekki filmik "holiday" mam na płytce więc zerkam na półkę, "duma i uprzedzenie" (ta najnowsza wersja świetna, " w słońcu Toskanii". I popieram gust ashiki "Miasto aniołów", "słodki listopad" (uwielbiam charlize theron)Ja ogólnie mało oglądam filmów
mammi kurcze ty to masz naprawdę 7 osób, ciągle zalatana, a facet nawet tego nie doceni. Kurde a ty co na wakacjach jesteś????? przykro i że tak jest, ale we mnie to od razu się gotuje i ja bym mu chyba nakopała. Moja mama całe życie ciężko pracowła, zawodowo i w domu wszystko robiła mój ojciec tego nie doceniał.Oj mogłabym ci opowiedzieć ich historię.... ale nie chcę tu dołować. W każdym razie powiedziałam sobie, że mój M ma mnie szanować i pomagać i takiego faceta znalazłam. Trzymaj się
louise jeśli nie masz panthenolu to może masz kapustę jeśli tak to przyłóż liścia. Jejciu faworki, mniam mniam, al to trzeba mieć siłę, bo ciasto trzeba bić żeby nabrało powietrza, więc jakiś facet do tego by się przydał, no chyba że się wkurzysz i będziesz chciała się wyżyć to się nadaje
atabe u mnie z przytulanek też nici, mam jakiś paraliż i nie mogę się przemóc, wobec tego mój M niepocieszony

A ja zjadłam talerz pomidorowej i jednak pozmywałam te gary, żeby M też miał coś od życia hi hi hi, w czwartek zrobię zapiekankę z makaronu.

Mój M jak kiedyś na mnie faktycznie wrzasnął, to ze zdumienia się roześmiałam :-D:-D Takie jakieś niepasujące do Niego to było...
Ale raz jak w szale rzucałam talerzami, podszedł do mnie i mną potrząsnął... zaczęłam płakać (aktorstwo pierwsza klasa), to się biedak przestraszył i zaczął mnie na kolanach przepraszać. A między nami dobrze zrobił, no ale żeby mu to w krew nie weszło, zrobiłam jak zrobiłam.

witaj w klubie tez tak mam jakos od poczatku nieomal ciazy :tak::tak::tak:

na mnie jak fecet podnosi glos na kobiete dziala jak przyslowiowa plachta na byka oj nie jestem grzeczna raz jeden podniosl na mnie reke oj slono zaplacil za to :wściekła/y:
Ashika ,kiedys pisalas ,ze Twoj avataerk opisuje Ciebie :happy:
chyba sie z tym teraz zgodze ..taka mala wojowniczka z Ciebie :laugh2::happy:

vanilka to zależy co masz na myśli mówiąc romantyk, oprócz starych szlagierów bardzo lubię "kate i leopold" (lubię wszytstko co z meg ryan), fajny lekki filmik "holiday" mam na płytce więc zerkam na półkę, "duma i uprzedzenie" (ta najnowsza wersja świetna, " w słońcu Toskanii". I popieram gust ashiki "Miasto aniołów", "słodki listopad" (uwielbiam charlize theron)Ja ogólnie mało oglądam filmów

tiffi wlasnie nie moglam sobie przypomniec jaki tytul byl ale dzieki "kate i leopold" :tak::tak:

reklama
Ashika ,kiedys pisalas ,ze Twoj avataerk opisuje Ciebie :happy:
chyba sie z tym teraz zgodze ..taka mala wojowniczka z Ciebie :laugh2::happy:

vanilka cale dziecinstwo latalam poobijana z chlopakami az babci (tej glupiej) bylo wstyd ze mna isc do kosciola i dobrze bo nie cierpie kosciola a wiejskich szczegolnie bo tam chodza zeby sie pokazac w niedziele a nie pomodlic
no to skoro bilam sie jak bylam mala to i pozniej potrafilam w szkole zamiast wf mialam judo wiec troszke umiem :tak:

Do góry