No wiesz, ciężko wyrokować, ale słyszałam, że są naprawdę dobre.
tweenie ja chcę soczek, ja ja ja
dzamena ale to są powtórki Housa, więc jak jesteś fanką to pewnie oglądałaś już je wcześniej
a
shika fajnie że na wizycie było ok. Oj ja to już mam takiego nerwa na tą "pseudo służbę zdrowia", że normalnie łaskę ci robią, że w ogóle się tobą zajmują
magdzia ja może mało doświadczona jestem, ale wydaje mi się że już czasem czuję dzidzię, ale na pewno to nie jest regularnie i raczej co kilka dni. Ty masz starszą ciążę, więc pewnie już bardziej regularnie czujesz.
patipaula a ty masz jakieś problemy z tarczycą? ja ostatnio miałam badania (wiele lat się leczyłam jak byłam dzieciakiem na tarczycę, ale to było wole-obojętne) i za 4 tygodnie mam mieć powtórkę (dobrze wyszły, ale lekarka jeszcze raz dała
kasik kuruj się
mruczka ale fajnie, że już chodzisz na ćwiczenia
maszynka u mnie brzuszek też już widać, a jeśli chodzi o wagę mam -2kg, byłam ostatnio na wizycie, ale moja gin jakoś na to źle nie zareagowała, więc chyba to nie jest jakieś odchylenie od normy
jedyneczka trzeba było założyć jakąś maskę i kieckę i ruszać w tan
Ciekawe czy moje maleństwo będzie tak spało jak ja. Wczoraj poszłam spać o 2-ej w nocy a wstałam dziś o 11-ej, więc tak naprawdę niedawno zjadłam śniadanie i klikam do was. Ładne dziś słonko świeci, ale leń pospolity wziął górę