reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

Vanilka mmmm.....Goferki :rolleyes: Ostatnio jadłam pare dni temu w mojej ulubionej budce z lodami i goframi.Pychotka.....Ale samochód niesprawny więc o gofrach mogę zapomnieć:-( A swoja drogą to gofry chybą zostana okrzyknięte potrawą lipcówek;-)

oczekiwanie Chodzimy z Maksem (mój pies) na spacerki,ale przy takiej pogodzie to nie dłużej niż 40 minu dziennie.To i tak dla niego czasem za dużo bo ciągnie do domu przy mrozie.Jeżeli chodzi o bieganie to nie ma szans,bo Maksiu uwielbia ludzi i suczki,natomiast na każdego pieska reaguje straszną agresją.Gryzł by się z każdym.Nawet na te największe rasy się rzuca:baffled: Kamikadze jeden;-)

reklama
hej,
co za noc...M chory, miał gorączke i wszystko go boli, czyt. spać się nie dało:sorry2:
jedzie zaraz do lekarza...ale najgorsze, ze czuje, że mnie też coś bierze:wściekła/y: do tego mam dziś dentyste popołudniu...i rana ciągle boli...normalnie masakra:baffled:
jakby mnie było mniej na forum przez kilka dni to się nie martwcie;-) w końcu mam duże chore dziecko w domu:baffled:

emih nie stresój się tak kochana...dobrze, ze m w domu i cię troche odciążył...

sory nic więcej nie dam ady napisać teraz bo M mnie woła:baffled:

mammi krótka sierść wbrew pozorom jest trudniejsza jeśli chodzi jej sprzątanie niż długa. Jak miałam collie były tylko długie kłaczki które w kłębkach lezały w okresie linienia i je zbierałam, zero kłopotu. A nasza Adi - cane corso - miała sierść krótką jak dalmatyńczyk ale poza okresami linienia nie gubiła aż tak mocno sierści pod warunkiem właśnie że była często wyczesywana, ja na wilgotno na dworze ją przecierałam taką zwykłą szczotką z włosiem jak do szorowania dywanów:-)Na sierść dobrze robi dodawanie do jedzenia oliwy z oliwek.A witaminki jakieś psie dajesz?

geperty ja też myślę o basenie ale się boje jakiejś infekcji złapać:confused:

Wróciłam z kostiumem, kurka sama bym chętnie poszła na bal przebierańców, teraz wystarczy że ubrałabym bluzkę w paski i mogłabym udawać bąka:tak:
Zachaczyłam o biedronke i kupiłam sobie na śniadanko lasagne a potem do zakąszania słonecznik w łupinkach i pistacje:happy2:

Wiecie, wszystko fajnie ładnie, ale ja nie mam umowy o prace tylko zlecenie, bo szefowej NIE OPŁACA SIE placic tyle za mnie do zusu bo ejstem jeszcze studentka...
:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Ale w duchu postanowailam ze rpacuje do konca amrca bo co mam sie wkurwiac za marny 1000 zlotych nawet tylko w te 12 dni w miesiacu :/

Załatwiłam sobie zastepstwo ale dopiero od 14 ...
Za to podjadłam troche twarożku z rzodkiweką i mi lepiej.
Potem wracam i do wyrka sie rzucam odrazu , obiecuję!!

Pojechałam na moment wczoraj do sklepu H&M i przymierzalam spodnie ciazówki rozmiar 36 w brzuchu pasie dobre, ale nogi ledwo mi wchodzą, takie robia dziwne te spodnie jakies rurki jak na dzieci w wieku przedszkolnym :/ chudziaki takie i nie kupilam nic .... no , kupiłam pościel w sklepie obok , taka fioletowo malinowa ale nie moglam sie oprzeć.... :-)
:happy2:
I dziewczyny nie pochwaliłam się ale obciełam swoje długie piekne włosy :szok::szok:
Jestem wkurwio** na maksa bo obciachała mi cipa je ąz do konca szyi :/ przy ramionach .... wygladam nie korzystnie... i brakuje mi tych kłaków moich straszliwie :-:)nerd:

atabe no to leć do niego, on cierpi rzecież;-)a dentka przynajmniej będziesz miała z głowy ja się dopiero muszę wybrać:baffled:

Supcio rozumiem Cię z tymi włosami, raz mnie tak f....ca obcięła i ufarbowała na swoje widzimisie, chociaż jej mówiłam jak ma być, że nie chciałam wyjść z salonu:wściekła/y:przefarbowali i zapłaciłam 1/3 ceny ale cóz z tego że miałam masakre na głowie:wściekła/y:dawaj zdjęcie, obkukamy.

atabe o jeny!!!!Twój małżonek chyba jeszcze gorszy niż mój jak choruje;-)

jedyneczka teraz to w sumie nie dostaje żadnych witamin.Jakis czas temu dostałam od weterynarza dla niego taki preparat przecow nadmiernemu linieniu,ale nie pomógł:no:Faktycznie wyposażę pieska w witaminki i ten trymer i zobaczymy co będzie dalej.

A ja właśnie przetarłam okna z jednej i z drugiej strony i znalazłam skitranego za doniczkami martwego gołębia:errr: Zamarzł chyba po prostu,szkoda,że wcześniej go niezauważyłam bo może dałoby się uratować.Nigdy nie reagowałam jakos specjalnie na takie sprawy,ale teraz to kolana się pode mną ugięły i słabo mi się zrobiło:confused:

Dzień dobry bardzo :-) Ja już po śniadanku, a teraz mam zamiar leniuchować :-D Dziś mi się śnił poród. Urodziłam w domu nie wiem czemu. Nie było tak źle. Oczywiście znów była to dziewczynka :-) przystawiłam ją do piersi... niesamowite uczucie... :-D ciekawe jak to wygląda na jawie :-)

Hej i ja się witam z rana:-)

Moj juz troszkę lepiej, poprawiły się humorki, Maja ma już końcówkę krostek, zasychają, tylko swędzą ja niesamowicie.

Dzamena, ja też mam Playa i rowniez mialam telefon, ale przenioslam sie do orange.
Vanillka i Dzamena, moj to samo, katar ma, a już sobie raka wmawia...masakra

dziewczyny, moj jak mnie mocno wkurzy to obrywa czymś co akurat mam pod ręką, a już na pewno ja wynoszę się do drugiego pokoju, bo wówczas nie moge na niego patrzeć. Tylko my mamy tak, że on zaraz coś walnie i nie moge wytrzymać i zaczynam sie śmiać.
Teraz ma jeden argument - no w ciąży jesteś i tak się denerwujesz, mówiłem, miałaś sie nie denerowować.
Emih, zdecydowanie niech M zaprowadza, dużo łatwiej wszystko przejdziecie

Madzik, ja miałam z głową to samo wczoraj, potwornie mnie bolała, nawet w nocy jak do WC wstawałam.

reklama
Wiecie co ,wlasnie zjadlam dwa gofry z bita smietana na sniadanie :-p:zawstydzona/y:
masakra ..na dzien dobry nabilam sobie tyle kalori ,ze do wieczora nie powinnam nic juz zjesc ...moj m ma takie zachcianki po pracy wiec mogl wczoraj wszystkie zjesc ,a nie zostawia a potem mi sie zachciewa .

vanilka - zołzo ty jedna, ale narobiłaś mi smaka, teraz siedze i myślę o tych gofrach. Ślinotok mam straszny. I skąd ja teraz w pracy gofry wezmę?:szok:

hej,
co za noc...M chory, miał gorączke i wszystko go boli, czyt. spać się nie dało:sorry2:
jedzie zaraz do lekarza...ale najgorsze, ze czuje, że mnie też coś bierze:wściekła/y: do tego mam dziś dentyste popołudniu...i rana ciągle boli...normalnie masakra:baffled:
jakby mnie było mniej na forum przez kilka dni to się nie martwcie;-) w końcu mam duże chore dziecko w domu:baffled:

emih nie stresój się tak kochana...dobrze, ze m w domu i cię troche odciążył...

sory nic więcej nie dam ady napisać teraz bo M mnie woła:baffled:

Kurcze, to daj twojemu "dzieciakowi" klapsa. Powiedz, że teraz ty jestes chora i role się odwracają. Teraz on Toba musi sie zaopiekować;-)

Ja sobie uciełam spacerek - ucieczkę z pracy. Taka super pogoda, słoneczko super świeci i -1. Super.:-D Tyle, że troche rozbolała mnie głowa, chyba ciśnienie idzie do góry:confused:.

Do góry