Dzień Dobry lipcóweczki
No cóż... zaglądnełam na forum i musiałam się wku......Jak mnie drażni zamieszczani takich reklam
Na dodatek taki literami
U mnie dzisiaj dzień zaczął się pracowicie.OD 6.15 jestem na nogach-po wyprawieniu córci do szkoły wzięłam się za sprzątanie i efekty widać
Mam po tym jedną refleksję i pytanie do dziewczyn,które maja pieska.
My mamy dalmatyńczyka,który bez przerwy linieje.Nie sezonowo,ale przez okrągły rok
Zmywam po kilka razy dziennie, a i tak wszędzie mamy pełno sierści.Usunęłam już dywan u nas w pokoju,bo panele łatwiej utrzymać w czystośći.Czy to normalne,że pies ciągle gubi sierść????Bo ręce mi momentami opadają.Wystarczy,że Szymek pobawi się z psem i trzeba go przebierać,bo całe ubranko ma w kłakach
madzik mnie głowa ostatnio niestety boli codziennie:-(Boję się już łykać Apapu,bo musiałabym conajmniej po kilkanaście tabletek dziennie zjadać,a to pewnie miałoby wpływ na maleńką.Troche pomaga jak poleżę w zaciemnionym pomieszczeniu i nasmaruję łeb Amolem.
emih aż mi się serce ściska jak pomyślę co ostatnio przechodzićie Ty i Twoja córeczka:-(Jak zaczyna Cię bić to pewnie juz z emocjami nie może sobie poradzić.Wytrzymajcie jeszcze trochę.Tak jak już pisało kilka dziewczyn-po 2 tyg.regularnego chodzenia do przedszkola powinno byc lepiej.Trzymam kciuki za przedszkolny sukces
oczekiwanie ja wyszłam z tego samego założenia i zadnej pracy do końca ciaży>Dzidziulek najważniejszy,reszta może poczekać;-)
louise Oj nieładnie się M zachował,nieładnie....Powiem Ci tylko,że facetom jak zapewne wiesz dużo ciężej wytrzymać niz nam.Oni przez sex niestety rozładowują też negatywne emocje.My sobie poryczymy,a oni muszą się pokochać;-)Może spróbuj mu zaproponować jakąś alternatywę;-)Mój to czasem nawet woli takie alternatywy niż tradycyjny sexik;-)
kasik narazie osiągnęliśmy porozumienie o tyle,że zrezygnował z Danusi.Ja z kolei powiedziałam,że to ja się nacierpię w ostatnich miesiącach i po cc więc ma byc Malwinka i już.Jak narazie wygląda na to,że będziemy mieli córcię-Malwinkę
Ale posta rąbnęłam....