reklama
uuu znowu m bedzie jadl chinskajedyneczka no swinta racja z tymi menami i porodami.ja tam mam od M odpoczynek i toraczej na długo,dzis sie z nim tak pozarłam ze wylazł z domu.a niech w p.....u idzie palant
dzamena
Fanka BB :)
no jak przylazł z pracy to jadł grochówke i kanapki troche tego wszamał,pewno sie tak pakował na dłuzsze bycie poza domem,mam tylko nadzieje ze bedzie miał po tym zajebiste wzdecia.uuu znowu m bedzie jadl chinska
jedyneczka
Fan(ka)
he he to do towarzystwa się nie nadaje po tej grochówce
jeny jakie te chlopy sa durneno jak przylazł z pracy to jadł grochówke i kanapki troche tego wszamał,pewno sie tak pakował na dłuzsze bycie poza domem,mam tylko nadzieje ze bedzie miał po tym zajebiste wzdecia.
oni maja dobrze,pokloca sie i wychodza sobie piwko walnac i im dobrze ,a my zostajemy z dzieckiem w domu i nie mam nawet gdzie wyjsc ochlonac
dzamena
Fanka BB :)
vanilka to prawda ze walna focha i wyjda ale chociaz nie musze patrzec na te jego durna mine udajaca ze mnie nie widzi ale non stop łypie na mnie okiem,a jak wyjełam sobie osobna poduszke i kołdre to sie wk......ł i wyszedł no to ma pecha bo to jeszcze tym bardziej działa na mnie odwrotnie niz on sie spodziewajeny jakie te chlopy sa durne
oni maja dobrze,pokloca sie i wychodza sobie piwko walnac i im dobrze ,a my zostajemy z dzieckiem w domu i nie mam nawet gdzie wyjsc ochlonac
M
mammi
Gość
Jak mój już na maxa narozrabia to ja wychodzę i zostawiam go z dziećmi.To dla niego gorsza kara bo nie wie gdzie jestem i ma myślenice.Jakbym go wtedy gdzieś puściła to na bank w knajpie z kumplami by siedział i jeszcze na bani wrócił, a tak to ja jestem na wygranej pozycji.A najczęściej siedzę u babci i taty dwa osiedla dalej i myślę o nim cały czas,do momentu kiedy całkiem żal mi się go zrobi;-)
reklama