reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

jedyneczka no swinta racja z tymi menami i porodami.ja tam mam od M odpoczynek i toraczej na długo,dzis sie z nim tak pozarłam ze wylazł z domu.a niech w p.....u idzie palant

reklama
cześć dziewczyny

ale mi sie do czytania nazbierało oooo
a mnie nie było tylko 2 dni
no nic zabieram się do nadrabiania

no jak przylazł z pracy to jadł grochówke i kanapki troche tego wszamał,pewno sie tak pakował na dłuzsze bycie poza domem,mam tylko nadzieje ze bedzie miał po tym zajebiste wzdecia.
:-D:-D:-Djeny jakie te chlopy sa durne :happy2:
oni maja dobrze,pokloca sie i wychodza sobie piwko walnac i im dobrze ,a my zostajemy z dzieckiem w domu i nie mam nawet gdzie wyjsc ochlonac

:-D:-D:-Djeny jakie te chlopy sa durne :happy2:
oni maja dobrze,pokloca sie i wychodza sobie piwko walnac i im dobrze ,a my zostajemy z dzieckiem w domu i nie mam nawet gdzie wyjsc ochlonac
vanilka to prawda ze walna focha i wyjda ale chociaz nie musze patrzec na te jego durna mine udajaca ze mnie nie widzi ale non stop łypie na mnie okiem,a jak wyjełam sobie osobna poduszke i kołdre to sie wk......ł i wyszedł no to ma pecha bo to jeszcze tym bardziej działa na mnie odwrotnie niz on sie spodziewa

Jak mój już na maxa narozrabia to ja wychodzę i zostawiam go z dziećmi.:evil:To dla niego gorsza kara bo nie wie gdzie jestem i ma myślenice.Jakbym go wtedy gdzieś puściła to na bank w knajpie z kumplami by siedział i jeszcze na bani wrócił, a tak to ja jestem na wygranej pozycji.A najczęściej siedzę u babci i taty dwa osiedla dalej i myślę o nim cały czas,do momentu kiedy całkiem żal mi się go zrobi;-)

reklama
Do góry