jedyneczka
Fan(ka)
no ja to mam nadzieje ze odmrozi co innego.
He he w głębi serca napewno tak nie myślisz![śmiech :-D :-D](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/laugh.gif)
He he w głębi serca napewno tak nie myślisz
![śmiech :-D :-D](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/laugh.gif)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kiedyś czytałam, że nie wolno z liści, ale pytałam mojej gin i ona powiedziała, że można tylko z umiarem wszystkotiffi soczki ja wiemmiałam na myśli napary bo te są mocne a herbatka właśnie która na przeziębienie super działa jest z kwiatów których niby nie wolno, chyba że coś pokręciłam
ale się objadłam kanapkami i sałateczką jarzynową ufff.
ja mam warzywa i ryż z patelni z curry;-)
a czemu pieczarek nie wolno po porodzie?
Mam do Was pytanko... czy zakupiłyście już spodenki ciążowe? mi się brzuch przestał mieścić w stare spodnie i muszę się na zakupy wybrać. Widziałam takie fajne dopasowane jeansiki z H&M... wiecie może gdzie jeszcze warto popatrzeć?
Spadam teraz z psem burym na spacerek w zaspach:-) Buziaki
Jestem po wizycie,ale średnio zadowolonaTo była chyba nakrótsza moja wizyta bo trwała ok 15 min.W sumie to trochę gina rozumiem bo miał dużą kolejkę,ale kurka jak się płaci 120zł za wizytę to człowiek chciałby jakiegoś zaineresowania ze strony lekarza.Poza tym dowalił się,że przytyłam prawie kilogram od ostatniej wizyty,a przecież licząc od początku ciąży to mam kilogram na minusie,Poza tym ważył mnie ostatnio na innej wadze-takiej zwykłej łazienkowej,które nie wskazują dokładnie
Mówię mu o tym, a on na to "zero słodyczy":-(.
No niemiło....Zwłaszcza,że jestem na minusie od początku ciąży i staram się ograniczać.Niektóre dziewczyny już 5 przybrały,a ja ani grama,a i tak mu zleWogóle był jakiś wkur.....bo strasznie dużo pacjentek miał....Może przęmęczony...
hej;-)
ale sie wkur***** od ranawczoraj nie chciał mnie przyjąć żaden lekarz- odesłali do dermatologa, no to pojechałam z samego rana. Od razu powiedziałam tej babie ze w ciąży jestem, zapisała mi jakąś maść i posmarowała zaraz w gabinecie- a ja mówie- czy napewno można w ciązy ją stosować, a ona że tak, ale dla mojego spokoju sprawdzi
i sprawdziła i nie można
no myślałam że ją zabije!!!mam nadzieje że od tego 1 posmarowania mi nic nie będzie, ale same powiedzcie czy ci lekarzy tacy głupi, czy ja zawsze na takich trafiam
zapisałam mi gentamycyne do smarowania...nie wiem czy to pomoże..
Na allegro mozna kupic plytke. Myslicie ze naprawde sa takie rewelacyjne?? Może też sobie takie sprawię?
Witam dziewczyny, głowa mi pęka od wczoraj, mam tylko apap w swojej apteczce ale jakoś waham się go wziąć...
dziewczyny co do masci majerankowej to sobie wezcie ja do serca,bo przy maluszkach czesto bedziecie ja uzywac,bo bardzo czesto własnie daja ja na katar malutkim dzieciom
Super że się zabawka sprawdziła, nie ma to jak radość dziecka :-)Maruśka Miłosz-super
Zapomniałam Wam napisać,że dostałam w końcu zamówioną zeberkę Fisher Price.Szymonek przeszczęśliwyja trochę mniej bo dużo miejsca zajmuje
Ale najważniejsze,że małemu się podoba,wywija na niej jak szalony.
Mi Emilka bardzo sie podba.Ale dzis niunia daje czaduWierci się strasznie
Stanęło na 2 imionach Malwinka lub Emilka i zdecydować się nie możemy.Choć znając mnie to pewnie jeszcze zmienię zdanie;-)
Ale się wkur....Pożarłam się znowu z M
Mieliśmy wybierać imiona,wybraliśmy kilka Alicja ,Malwina, Milena, Kalina, Karo
lina, Emilia i Dominika i mówię mu,żeby wybrał 2 ,kóre najbardziej mu się podobają, a ten,że jednak ma być Danusia,po zmarłej 2 miesiące temu cioci, albo Zosia po babciKochałam ciocię,babcię też kocham i szanuję,ale nie chcę tak dawać dziecku na imię
![]()
oczekiwanie Mikolaj tez mi sie podoba ..tylko nie chcialam mieszac mojego dziecku bo on wie ,ze mikolaj jest jeden przynosi prezenty...a teraz jego braciszek nagle Mikolaj![]()
Cześć dziewczyny,
Ja dziś się tylko się witam i zmykam...
Przejechaliśmy dziś 400km do babci i spowrotem i padam, ale zawsze miło te 3 godz posiedzieć i pogadać z mamą face to face a i wnuczka stęskniona
Miłego wieczorka! :-)
Dziewczynki ja zmykam juz dzisiaj bo mnie glowa tak boli ze oczami nei moge ruszacPospalam popoludniu i to byl blad chyba, ehm.
normalne vanilka jak oni sa chorzy to musimy przy nich latac a jak my zachorujemy to juz dupa zero pomocy.
no jak przylazł z pracy to jadł grochówke i kanapki troche tego wszamał,pewno sie tak pakował na dłuzsze bycie poza domem,mam tylko nadzieje ze bedzie miał po tym zajebiste wzdecia.
Wyglada na to ze ja po staremu, jak wszyscy ida spac to ja pisze ;-)
Dziekuje bardzo za pamiec i cieple przyjecie z powrotem
Coz troszke zmeczona jestem ostatnio, jutro mam wizyte. Nie bede teraz w stanie tyle pisac co kiedys niestety ale postaram sie byc w stalym kontakcie.
Wszystkim zycze kolorowych senkow i duzo zdrowka