reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

reklama
fajnie zje obiad i gra ,a ty zajmij sie dzieckiem albo popatrz jak mu idzie masakra.
mammi mi np zdecydowanie z tych dwóch to Emilka, chociaz ja gdybym miała córcieto oczywiscie zuzia

To może ciśnienie dziś wysokie bo moja mała tez się kręci jak na karuzeli:-)

Facet chory gorzej jak dziecko więc atabe współczuje:no:Tak Vanilka jak mówisz, my padamy na ryjka w gorączce ale uprać sprzątnąć obiad ugotować dzieciem się zająć trzeba i nie ma zmiłuj:dry:Już ich widzę jakby mieli rodzić dzieci:-)

mammi mnie się baaaardzo podoba i Emilka i Malwinka:tak:

Z łóżka to by się pewnie z tydzień nie zwlekli, potem z miesiąc chodzili okrakiem bo "ścipie" a mleko z cycków trzeba by było im wyciskać bo oni by nie mieli siły na to.

reklama
atabe kolorowych snów i spokojnej nocy:happy2:

Co do PS to my mamy tylko 2 .M kiedyś kupił od kogos bardzo okazyjnie i lezy bez sensu bo nikt na tym nie gra.M lubi gry,ale gra głównie na kompie.

dzamenka Zuzia też ładnie jak laleczka;-) Tylko wszystkim w domu kojarzyłaby się z sasiądką,której niestety głównym zajęciem jest picie do oporu.Właśnie w tym jest problem,że dużo imion z kimś tam nam się kojarzy,a jak zle to choć imię jest ładne to i tak odpada w przedbiegach.

Do góry