reklama
oczekiwanie
Fanka BB :)
vanilka nei zapowiada sie narazie zeby mialo byc lepiej:-( a ja juz chce sloneczko i cieplo.
atabe
jejku dziewczyny mój M jest chyba chory, ma gorączke i wszystko go boli...pewnie mnie zarazi jeszcze tego mi tylko potrzeba
tiffi nawet nie wiedziałam że my tyle piszemy;-)
wkurza mnie ta rana-wysmarowłam fioletem i teraz to nie wiem cz ten stan zapalny sie powiększa czy nie bo wszystko mam fioletowe
tiffi nawet nie wiedziałam że my tyle piszemy;-)
wkurza mnie ta rana-wysmarowłam fioletem i teraz to nie wiem cz ten stan zapalny sie powiększa czy nie bo wszystko mam fioletowe
oczekiwanie
Dziewczynki ja zmykam juz dzisiaj bo mnie glowa tak boli ze oczami nei moge ruszac Pospalam popoludniu i to byl blad chyba, ehm.
M
mammi
Gość
tiffi aż 20 stron? Ale ja dziś pisałam niewiele, więc to nie moja wina;-)
atabe no to zamiast M zajmować się Tobą,to Ty musisz dbać o niego>Jessssuuniu, niecierpę jak mój luby chorujePrzy zwykłym przeziebęniu zachowuje się jakby był umierający i niecnie wykorzystuje swoją chorobę do uprawiania pospolitego lenistwa;-)
Vanilka pogoda faktycznie do bani.Wywinęłam dziś orzełka niestety przez ten lud przykryty śniegiem.Na szczęście na mój tłuściutki tyłek,a nie na brzuch Otrząsnęłam się tylko,nawet nic nie bolało
dzamena dobrze Cię rozumiem też mam w Playu i bez przerwy mnie rozłącza.Średnio 15-20 razy dziennieMyślałam,że to wina modemu,ale widzę ,że to po prostu jakość świadczonych przez nich usług.Na szczęście bierzemy stacjonarny w Netii,może tam będzie lepiej
Zamówiłam sobie właśnie kolejne ciuszki dla niuni przez Gumtree.Typowo letnie,bo pani,która je sprzedaje też rodziła na początku lipca
atabe no to zamiast M zajmować się Tobą,to Ty musisz dbać o niego>Jessssuuniu, niecierpę jak mój luby chorujePrzy zwykłym przeziebęniu zachowuje się jakby był umierający i niecnie wykorzystuje swoją chorobę do uprawiania pospolitego lenistwa;-)
Vanilka pogoda faktycznie do bani.Wywinęłam dziś orzełka niestety przez ten lud przykryty śniegiem.Na szczęście na mój tłuściutki tyłek,a nie na brzuch Otrząsnęłam się tylko,nawet nic nie bolało
dzamena dobrze Cię rozumiem też mam w Playu i bez przerwy mnie rozłącza.Średnio 15-20 razy dziennieMyślałam,że to wina modemu,ale widzę ,że to po prostu jakość świadczonych przez nich usług.Na szczęście bierzemy stacjonarny w Netii,może tam będzie lepiej
Zamówiłam sobie właśnie kolejne ciuszki dla niuni przez Gumtree.Typowo letnie,bo pani,która je sprzedaje też rodziła na początku lipca
M
mammi
Gość
Vanilka Gumtree to takie ogłoszenia sprzedam,kupię zamienię,wynajmę itp.Jest tam m.in dział wszystko dla dziecka.Typowego zamówienia tam nie można złożyć,ale po prostu dogadać się z kimś i odebrać za pobraniem,albo osobiście.Ja odbieram tylko osobiście,żeby potem nie było niemiłych niespodzianek.
dzamena
oj ja tez tego nie lubie,37 stopni goraczki a zachowanie na 41.ale czego tu oczekiwac to tylko facecimammi a co to jest gumtree?Dobrze,ze na tylek spadlas ,brzusio bezpieczny
Ja niecierpie jak moj m jest chory
mammi całe szczescie ze ci sie nic nie stało,k....a kiedy ta zima da nam odpoczac juz od tego sniegu i mrozu.
reklama