reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

Dziewczyny ,ogladalam fakty jestem w szoku jaka w polsce pogoda jest :baffled:
Tony sniegu i do tego wiatrzysko :baffled:Oj zycze Wam po tej zimie szybkiej i slonecznej wiosenki :tak::tak:

emih a gdzie mama dokladnie mieszka ?

reklama
jejku dziewczyny mój M jest chyba chory, ma gorączke i wszystko go boli...pewnie mnie zarazi:wściekła/y: jeszcze tego mi tylko potrzeba:baffled:

tiffi nawet nie wiedziałam że my tyle piszemy;-)
wkurza mnie ta rana-wysmarowłam fioletem i teraz to nie wiem cz ten stan zapalny sie powiększa czy nie bo wszystko mam fioletowe:baffled:

Dziewczynki ja zmykam juz dzisiaj bo mnie glowa tak boli ze oczami nei moge ruszac:szok: Pospalam popoludniu i to byl blad chyba, ehm.

tiffi aż 20 stron?:szok: Ale ja dziś pisałam niewiele, więc to nie moja wina;-)

atabe no to zamiast M zajmować się Tobą,to Ty musisz dbać o niego>Jessssuuniu, niecierpę jak mój luby choruje:no:Przy zwykłym przeziebęniu zachowuje się jakby był umierający i niecnie wykorzystuje swoją chorobę do uprawiania pospolitego lenistwa;-)

Vanilka pogoda faktycznie do bani.Wywinęłam dziś orzełka niestety przez ten lud przykryty śniegiem.Na szczęście na mój tłuściutki tyłek,a nie na brzuch:tak: Otrząsnęłam się tylko,nawet nic nie bolało:confused:

dzamena dobrze Cię rozumiem też mam w Playu i bez przerwy mnie rozłącza.Średnio 15-20 razy dziennie:wściekła/y:Myślałam,że to wina modemu,ale widzę ,że to po prostu jakość świadczonych przez nich usług.Na szczęście bierzemy stacjonarny w Netii,może tam będzie lepiej

Zamówiłam sobie właśnie kolejne ciuszki dla niuni przez Gumtree.Typowo letnie,bo pani,która je sprzedaje też rodziła na początku lipca:happy2:

mammi a co to jest gumtree?Dobrze,ze na tylek spadlas ,brzusio bezpieczny:happy2:

Ja niecierpie jak moj m jest chory :baffled::baffled:

Vanilka Gumtree to takie ogłoszenia sprzedam,kupię zamienię,wynajmę itp.Jest tam m.in dział wszystko dla dziecka.Typowego zamówienia tam nie można złożyć,ale po prostu dogadać się z kimś i odebrać za pobraniem,albo osobiście.Ja odbieram tylko osobiście,żeby potem nie było niemiłych niespodzianek.

mammi a co to jest gumtree?Dobrze,ze na tylek spadlas ,brzusio bezpieczny:happy2:

Ja niecierpie jak moj m jest chory :baffled::baffled:
oj ja tez tego nie lubie,37 stopni goraczki a zachowanie na 41.ale czego tu oczekiwac to tylko faceci
mammi całe szczescie ze ci sie nic nie stało,k....a kiedy ta zima da nam odpoczac juz od tego sniegu i mrozu.

reklama
mammi aha,nawet nie wiedzialam,ze takie aukcje sa :happy2:
JA to allegro,ebay ..

dzamena moj tez jak chory to jak dziecko ..
Tylko jak ja chora jestem to obiad musze zrobic ,posprzatac ...wszystko to co codziennie robie .

Do góry