reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

reklama
hej dziewczyny
u nas również rozmowy o imionach... pierwotny pomysł to Aleksander, mi nie pasuje, inne to Igor, Oskar, Jeremi, na razie stanęło na Miłoszu.

Maruśka Miłosz-super:tak:

Zapomniałam Wam napisać,że dostałam w końcu zamówioną zeberkę Fisher Price.Szymonek przeszczęśliwy:happy2: ja trochę mniej bo dużo miejsca zajmuje:confused:Ale najważniejsze,że małemu się podoba,wywija na niej jak szalony.

Cześć dziewczyny,
Ja dziś się tylko się witam i zmykam...
Przejechaliśmy dziś 400km do babci i spowrotem i padam, ale zawsze miło te 3 godz posiedzieć i pogadać z mamą face to face a i wnuczka stęskniona :tak:
Miłego wieczorka! :-)

Wątki mi się pomyliły i pisałam o wózku :-D.

Emih fajnie, że się odezwałaś, odpocznij po tylu kilosach :szok:.

Ostatnia edycja:
maruska Miłosz jeden z moich typów:-)

geperty ja też latam po tych wątkach do tego wózki łóżeczka przeglądam i co i rusz jakiś niechcący zamykam:-p

mammi i jego radość najważniejsza:tak:

emih zameldowałaś się to możesz teraz iść odpocząć:-)

Wiecie co to stukacz pospolity????? To taki ktoś i inni ktosie nastukają 20stron przez 1 dzień - i jak u was nadrabiać.
Cześć dziewczyny witam się dzisiaj późno, bo cały dzień byłam w rozjazdach
louise no ja to sobie jeszcze poczekam na informację, kto tam u mnie mieszka. ja wczoraj miałam sen, że byłam na USG i miałam zdjęcia dziewczynki miała dwie kitki związane kokardami i piękne blond włosy.
mruczka podaj nazwę płytki z kołysankami właśnie w rytm bicia serca, takie chciałabym zakupić
atabe co do stosowania leków w ciąży to jest tak. Ja obecnie mam maść i syrop i niby nie zalecają stosowania w ciąży, ale też jest tak, że jak firmie farmaceutycznej nie chiało się kasy wydawać na badania czy można stosować w ciąży to piszą na ulotce że nie zaleca się, albo że trzeba skonsultować z lekarzem. Dopiero jak jest zapisane że nie wolno, albo zabrania się stosowania w ciąży to może oznaczać to ze jakieś badania były (ale czy na pewno?). Także myślę, że od jednego posmarowania nic ci nie będzie. O dalej czytam i wdizę, że jednak to co ci kazała to zakazane, ale dobrze, że ten fiolet masz, jak się nie poprawi to jedź na pogotowie, bo inaczej to się nie doczekasz
jedyneczka ja nawet pytałam wczoraj moją gin o te maliny i napisałam wczoraj, że można spokojnie dodawać do herbaty, tym bardziej jak spojrzycie na te kupne "soki" z malin ile soku z malin zawierają, no niektóre to was mogą zadziwić, ja się spotkałam nawet, że 0,5% a główny składnik to aronia. A ja piłam też taki prawdziwy robiony z malin jak mnie dopadło przeziębienie
magdzia moja bratowa jak była w ciąży brała furagin, bo czasem lepiej wziąć coś i nie martwić się niż nie brać i zaszkodzić dziecku. jesli to gin ci przepisał ja bym brała, ale to moja opinia
ashika no witaj witaj
geperty moja droga, przecież ustaliłyśmy, że Marta jest ok :-D, a co do rankingu to zależy też od miasta. Kiedyś w DDTVN wypowiadał się jakiś warszawski urzędnik i powiedział, że najpopularniejsze imiona w jego urzędzie w2009r. to Maja i Michał
mammi bardzo dobrze cię rozumiem, moja mama nie żyje i kiedyś tak sobie pomyślałam, że byłoby pięknie dać dziecku imię po niej, ale jakoś nie bardzo Grażynka (więc z miłością ogromną do mamy nie będzie to Grażynka)
oczekiwanie ja kiedyś mówiłam,że jak będzie dziewczynka to Zuzia a chłopak to Mikołaj, ale teraz sama nie wiem

cos mnie dzis cały czas rozłącza ten j......y play.i nie moge ani poczytac ani odpisac wiec jak na jakis post nie odpowiadam to sorki

reklama
tiffi soczki ja wiem :tak:miałam na myśli napary bo te są mocne a herbatka właśnie która na przeziębienie super działa jest z kwiatów których niby nie wolno, chyba że coś pokręciłam:confused:

ale się objadłam kanapkami i sałateczką jarzynową ufff.

Do góry