Wiecie co to stukacz pospolity????? To taki ktoś i inni ktosie nastukają 20stron przez 1 dzień - i jak u was nadrabiać.
Cześć dziewczyny witam się dzisiaj późno, bo cały dzień byłam w rozjazdach
louise no ja to sobie jeszcze poczekam na informację, kto tam u mnie mieszka. ja wczoraj miałam sen, że byłam na USG i miałam zdjęcia dziewczynki miała dwie kitki związane kokardami i piękne blond włosy.
mruczka podaj nazwę płytki z kołysankami właśnie w rytm bicia serca, takie chciałabym zakupić
atabe co do stosowania leków w ciąży to jest tak. Ja obecnie mam maść i syrop i niby nie zalecają stosowania w ciąży, ale też jest tak, że jak firmie farmaceutycznej nie chiało się kasy wydawać na badania czy można stosować w ciąży to piszą na ulotce że nie zaleca się, albo że trzeba skonsultować z lekarzem. Dopiero jak jest zapisane że nie wolno, albo zabrania się stosowania w ciąży to może oznaczać to ze jakieś badania były (ale czy na pewno?). Także myślę, że od jednego posmarowania nic ci nie będzie. O dalej czytam i wdizę, że jednak to co ci kazała to zakazane, ale dobrze, że ten fiolet masz, jak się nie poprawi to jedź na pogotowie, bo inaczej to się nie doczekasz
j
edyneczka ja nawet pytałam wczoraj moją gin o te maliny i napisałam wczoraj, że można spokojnie dodawać do herbaty, tym bardziej jak spojrzycie na te kupne "soki" z malin ile soku z malin zawierają, no niektóre to was mogą zadziwić, ja się spotkałam nawet, że 0,5% a główny składnik to aronia. A ja piłam też taki prawdziwy robiony z malin jak mnie dopadło przeziębienie
magdzia moja bratowa jak była w ciąży brała furagin, bo czasem lepiej wziąć coś i nie martwić się niż nie brać i zaszkodzić dziecku. jesli to gin ci przepisał ja bym brała, ale to moja opinia
a
shika no witaj witaj
geperty moja droga, przecież ustaliłyśmy, że Marta jest ok
![śmiech :-D :-D](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/laugh.gif)
, a co do rankingu to zależy też od miasta. Kiedyś w DDTVN wypowiadał się jakiś warszawski urzędnik i powiedział, że najpopularniejsze imiona w jego urzędzie w2009r. to Maja i Michał
mammi bardzo dobrze cię rozumiem, moja mama nie żyje i kiedyś tak sobie pomyślałam, że byłoby pięknie dać dziecku imię po niej, ale jakoś nie bardzo Grażynka (więc z miłością ogromną do mamy nie będzie to Grażynka)
oczekiwanie ja kiedyś mówiłam,że jak będzie dziewczynka to Zuzia a chłopak to Mikołaj, ale teraz sama nie wiem