reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

Witam

Troszke niesmialo :zawstydzona/y:
i wybaczcie ale nie dam rady nadrobic tej masy stron naprodukowanych w tzw miedzyczasie.
Obiecalam ze sie pojawie na poczatku lutego, wiec zgodnie z obietnica jestem. Juz po przeprowadzce, tylko rozpakowac trzeba :-(

Pozdrawiam wszystkie lipcoweczki

reklama
Dzamena, zapomniałam, ze ty masz Filipka:-)

Już długo mi się to imię podoba, tylko martwi mnie, że jest na pierwszej 10ce najczęściej nadawanych imion w 2009r

a chciałam coś oryginalnego.
aghata no własnie jak ja dawałam w 2006 roku to prawie nikomu to imie sie nie podobało a teraz sie takie popularne zrobiło,ja mam Filipka i Patryka

Witam

Troszke niesmialo :zawstydzona/y:
i wybaczcie ale nie dam rady nadrobic tej masy stron naprodukowanych w tzw miedzyczasie.
Obiecalam ze sie pojawie na poczatku lutego, wiec zgodnie z obietnica jestem. Juz po przeprowadzce, tylko rozpakowac trzeba :-(

Pozdrawiam wszystkie lipcoweczki

hej Ashika:-):-) fajnie ze jesteś:tak: mam nadzieje, ze wróciłaś na dobre;-):tak: brakowało nam tu ciebie:tak:

ashika w koncu sie kobito pojawiłas,jak Twoje samopoczucie?a jak przeprowadzka i nowy dom?opowiadaj co u Ciebie

Ashika!!! matko kochana gdzies ty sie podziewala kobieto!!!!
dzamena ja wiem ze lubczyku nie wolno. uzywam b rzadko tak jak cynamonu. ale zupelnie odstawic nie potrafie. do rosolku nic mnie nie powstrzyma zeby listkow pare nie dorzucic

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!Nie mogę normalnie!!!!:happy2::happy2::happy2:
Ashika Doczekałyśmy się Ciebie w końcu:tak:Zostań z nami kochana. Jak przeprowadzka?W domku fajniej?

louise ty kłamczuszku ,przyznaj sie ze to nie o smak rosołku ci chodzi tylko podsypujesz bidnemu M do zupki przez wzglad na własciwosci tego ziółka;-)

dzamena zajefajnie filips:-D Ja mówię na córe Emi , a na Julke mówimy Jurek:-)

atabe Lenek jeszcze nie ma tak dużo ale widać po forach że będzie przybywać:happy2:zresztą jakiekolwiek dasz imię może nagle bum się na nie pojawić i nic nie poradzimy;-)dzamena przykładem(sorki dzamena że tak Cię wywlekam dla przykładu:tak:):-)

reklama
Do góry