Już jestem, wzięłam ten apap bo myślałam, że już nie wytrzymam. Jeśli chodzi o Furaginum to właśnie czytałam , że nie ma jakichkolwiek konsekwencji w stosowaniu podczas ciąży ale to musi o tym zdecydować ginekolog prowadzący
reklama
_louise_
Fanka BB :)
to jak dodasz ziola i sol i ziele angielskie i listek laurowy to powinno i tak wyjsc dobreno warzywka są, ale z mrożonki
jedyneczka na frytki nie mam ochoty, wczoraj zamawialiśmy pizzę i na razie fast foodów mam dość;-)
atabe
Już jestem, wzięłam ten apap bo myślałam, że już nie wytrzymam. Jeśli chodzi o Furaginum to właśnie czytałam , że nie ma jakichkolwiek konsekwencji w stosowaniu podczas ciąży ale to musi o tym zdecydować ginekolog prowadzący
ja brałam furaginum na początku ciąży, ale nawet nie wiedziałam, ze jestem w ciąży
_Ewcik_
właśnie zjadam tą zupę... uwielbiam jarzynową, ale smaku tej dzisiejszej wolę nie komentowacto jak dodasz ziola i sol i ziele angielskie i listek laurowy to powinno i tak wyjsc dobre
_louise_
sama chetnie czasem bym takie zestawy stosowala :-) b dobrze kochana-Ty masz dzis lezec i wypoczywac i sie leczycSupcio fatalnie się zachował i musi mieć tego świadomość, tzn. ty mu mam nadzieję to uświadomiłaś dosadnieno niestety to prawda, to są duże dzieci i pod względem dojrzałości zawsze za nami w tylew sumie to nadają się tylko do jednego ha ha ha
Ja ponieważ dziś sama i chora, mam święto i nie będę sterczeć w kuchni, gotuję krupnik z winiar a Emi zaraz ruskie ugotuje - gotowce
ewcik no czasem cos nie wyjdzie super ale "raz-nie zawsze" jak mowia. wazne ze bylo cieple pozywne z witaminkami i zjadliwe
ja tez musze sie brac za ugotowanie kaszy do obiadu (dzis dla odmiany jeczmienna zrobie ) bo reszte mam z wczoraja. tylko te naczynia....brrrrr-nienawidze ich. kiedys wprowadze tydzien jedzenia na plastikach i najlepiej co miesiac ;-):-)
ale narazie jeszcze musze poczekac bo umylam podloge w przedpokoju i schnie juz 15 minet. juz 2 raz dzisiaj tak mi znow ci przewoznicy zasyfili...
jedyneczka
Fan(ka)
ewcik przynajmniej była zdrowa:-)
reklama
jedyneczka
Fan(ka)
atabe no dałaś czadu:-)