reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

Już jestem, wzięłam ten apap bo myślałam, że już nie wytrzymam. Jeśli chodzi o Furaginum to właśnie czytałam , że nie ma jakichkolwiek konsekwencji w stosowaniu podczas ciąży ale to musi o tym zdecydować ginekolog prowadzący

reklama
Już jestem, wzięłam ten apap bo myślałam, że już nie wytrzymam. Jeśli chodzi o Furaginum to właśnie czytałam , że nie ma jakichkolwiek konsekwencji w stosowaniu podczas ciąży ale to musi o tym zdecydować ginekolog prowadzący

ja brałam furaginum na początku ciąży, ale nawet nie wiedziałam, ze jestem w ciąży:confused:

Supcio fatalnie się zachował i musi mieć tego świadomość, tzn. ty mu mam nadzieję to uświadomiłaś dosadnie:tak:no niestety to prawda, to są duże dzieci i pod względem dojrzałości zawsze za nami w tyle:-pw sumie to nadają się tylko do jednego ha ha ha:-D

Ja ponieważ dziś sama i chora, mam święto i nie będę sterczeć w kuchni, gotuję krupnik z winiar a Emi zaraz ruskie ugotuje - gotowce:tak:
sama chetnie czasem bym takie zestawy stosowala :-) b dobrze kochana-Ty masz dzis lezec i wypoczywac i sie leczyc :tak::tak::tak:

ewcik
no czasem cos nie wyjdzie super ale "raz-nie zawsze" jak mowia. wazne ze bylo cieple pozywne z witaminkami i zjadliwe :-D:-D:-D

ja tez musze sie brac za ugotowanie kaszy do obiadu (dzis dla odmiany jeczmienna zrobie :-D) bo reszte mam z wczoraja. tylko te naczynia....brrrrr-nienawidze ich. kiedys wprowadze tydzien jedzenia na plastikach :tak:i najlepiej co miesiac ;-):-)
ale narazie jeszcze musze poczekac bo umylam podloge w przedpokoju i schnie juz 15 minet. juz 2 raz dzisiaj :wściekła/y: tak mi znow ci przewoznicy zasyfili...

reklama
Do góry