reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

dzamena zajefajnie filips:-D Ja mówię na córe Emi , a na Julke mówimy Jurek:-)

atabe Lenek jeszcze nie ma tak dużo ale widać po forach że będzie przybywać:happy2:zresztą jakiekolwiek dasz imię może nagle bum się na nie pojawić i nic nie poradzimy;-)dzamena przykładem(sorki dzamena że tak Cię wywlekam dla przykładu:tak:):-)

wiem wiem;-) tylko Jagoda chyba mniej popularna niż Lenka...ale czy ładniejsze;-)

reklama
Ashika nareszcie jesteś :-):-):-).

A ja przez ten ranking mam dylemat, bo taka byłam napalona na Szymonka, ale 3-cie miejsce mnie trochę odstrasza :baffled:, zaczęłam się też zastanawiać nad Emilką lub Natalką, ale widzę, że też bardzo popularne, więc wolę pozostać przy Marcie, przynajmniej oryginalne :tak:. Nikodem widzę też ma trochę wzięcie, ale dobrze, że to nie boom na te imię ;-).

ashika witj zgubo:-) jak samopoczucie?:tak:

Jeju jak pięknie na dworze, napadało jeszcze, słoneczko świeci a ja udupiona w domu:-(byłam tyle co w piwnicy bo kupiliśmy g...ny węgiel w tym roku i mimo że piec nowy z podajnikiem to wygasa od czasu do czasu i trzeba sprawdzać, mój M tak na węglu oszczędził:-pMnie się Jagódka też podoba tylko o pomysłowość dzieci się obawiam co do przezwisk:sorry:

ashika witj zgubo:-) jak samopoczucie?:tak:

Jeju jak pięknie na dworze, napadało jeszcze, słoneczko świeci a ja udupiona w domu:-(byłam tyle co w piwnicy bo kupiliśmy g...ny węgiel w tym roku i mimo że piec nowy z podajnikiem to wygasa od czasu do czasu i trzeba sprawdzać, mój M tak na węglu oszczędził:-pMnie się Jagódka też podoba tylko o pomysłowość dzieci się obawiam co do przezwisk:sorry:

:eek::eek::eek::eek::eek:

Witam

Troszke niesmialo :zawstydzona/y:
i wybaczcie ale nie dam rady nadrobic tej masy stron naprodukowanych w tzw miedzyczasie.
Obiecalam ze sie pojawie na poczatku lutego, wiec zgodnie z obietnica jestem. Juz po przeprowadzce, tylko rozpakowac trzeba :-(

Pozdrawiam wszystkie lipcoweczki
Zguba sie znalazla:happy2:

Atabe a moze kompromis?i Roksana ??:happy2:

reklama
Do góry