reklama
biapl
Fanka BB :)
Lila wpisujesz Violanto na Fejsie i wyskoczyKobieta Szyje Pieknie Polecam
nieufna
Nieufna, proszę Cię o namiary do tej kobiety, ja myślałam, że to Twoja znajoma jakaś, że to tylko Tobie tak
A masz facebooka?
Wpisz w wyszukiwarce Violanto.
Kazdy ma swoj gust i lubi co innego ja np nie lubie duzych kol ale wozeczki ladneSylwia, śliczny! Z tym, że ja te duże koła lubię
Ten mój ma duże, ale przednie też skrętne.
Polecam Violanto moja dobra znajomaA masz facebooka?
Wpisz w wyszukiwarce Violanto.
nieufna
zastanawialam sie jeszcze nad fotelikiem Maxi Cosi pebble ale wygral Kiddy bo ma swietne opinie i wzor plus kolor idealnie pasuje mi do wozka
Ja tez mam za duzo ubranek ale nie moge zatrzymac mojej mamy ona przezywa,ze jestem za granica i nie moze byc przy mnie ani przy maluchu i ciagle kupuje! ja tez sama kupilam juz duzo ubranek. Mam wanienke, termometry, pieluchy, kocyki etc. Brakuje mi tak naprawde kilku drobiazgow do siebie do szpitala i lozeczka z materacem. Natomiast wiem, ze jest jeszcze czas przed porodem tylko caly maj bede miala wyciety z zyciorysu bo przeprowadzamy sie z mezem i w nowym domu musimy zrobic remont wiec chcialam chociaz byc spokojna, ze drobiazgi dla malej mam zakupione na spokojnie
Też kupuję Kiddy, bo widziałam na żywo i podoba mi się, że można go rozłożyć i przepuszcza powietrze. Jest ciut cięższy od Maxi Cosi, ale nosić go nie będę tylko na wózek ewentualnie.
Ubranek mam już full, ale chcę jeszcze dokupić kilka nowych.
Wózek kupujemy prawdopodobnie ten kolor, bo jest uniwersalny i łatwiej go bedzie sprzedać
Zwracajcie dziewczyny uwagę na spacerówki, bo w nich dłużej dziecię będzie wożone. Anex sport ma wysoką spacerówkę, nie wiem czy to wygodne. No i budka, ważne, żeby chroniła.
dariazgr
a widzialas na zywo ten wozeczek? tez dlugo nad nim myslalam, ale w Lodzi nigdzie go nie mieli na stanie a pan w sklepie powiedzial, ze moze zrobic zamowienie ale sa popularne i moge czekac do 5 miesiecy wiec zrezygnowalam.Też kupuję Kiddy, bo widziałam na żywo i podoba mi się, że można go rozłożyć i przepuszcza powietrze. Jest ciut cięższy od Maxi Cosi, ale nosić go nie będę tylko na wózek ewentualnie.
Ubranek mam już full, ale chcę jeszcze dokupić kilka nowych.
Wózek kupujemy prawdopodobnie ten kolor, bo jest uniwersalny i łatwiej go bedzie sprzedać
Zwracajcie dziewczyny uwagę na spacerówki, bo w nich dłużej dziecię będzie wożone. Anex sport ma wysoką spacerówkę, nie wiem czy to wygodne. No i budka, ważne, żeby chroniła.
reklama
nieufna
a widzialas na zywo ten wozeczek? tez dlugo nad nim myslalam, ale w Lodzi nigdzie go nie mieli na stanie a pan w sklepie powiedzial, ze moze zrobic zamowienie ale sa popularne i moge czekac do 5 miesiecy wiec zrezygnowalam.
Oczywiście
Najlepszy wg mnie. I spacerówka idealna.
Podziel się: