reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcówki polecają - wszystko dla dziecka i mamy.

witajcie:) od dawno mnie tu nie bylo:)

Sluchajcie bylam w H&M niestety ODRADZAM kupowania tam jeansów strasznie farbuja- chcialabym je zareklamowac ale jest problem bo nie wiem gdzie podzialam rachunek a do tanich spodni nie nalezaly i tak sobie mysle czy jak wydrukuje potwierdzenie z banku ze danego dnia mi sciagneli bo kupowalam spodnie..Moze to cos da no bo tak farbuja ze bez przesadyyyyyyyyyy- jak myslicie uda sie?

Polecam za to z H&M getry i spodnie czarne i granatowe ze zwyklego materialy fajnie sie je nosi....nic nie farbuje miekkie....

reklama
ja moge potwierdzic, ze spodnie z H&M, jeansy mi farbowaly. na szczescie po 3 praniach przestaly ale na poczatku mialam granatowe nogi...

hmmmm i teraz już nie farbują? wiesz mnie denerwuje to, ze wlasnie farbuja nogi ubrania..bo nosi sie na spodniach..i tak sie zastanawialam czy tak bedzie caly czas czy nie...

co do wozkow- mamy juz wybrany ale nad kolorystyka sie zastanawiamy:)
Q1-SP08-fotelik.jpg
frame_1.jpg
frame_3.jpg
0820273ea0b8a3c1e6cce7a7b271c982.jpg.png

Załączniki

• Q1-SP08-fotelik.jpg
    Q1-SP08-fotelik.jpg
    66,3 KB · Wyświetleń: 2 266
  • frame_1.jpg
    frame_1.jpg
    108,3 KB · Wyświetleń: 1 839
  • frame_3.jpg
    frame_3.jpg
    119,6 KB · Wyświetleń: 1 834
  • 0820273ea0b8a3c1e6cce7a7b271c982.jpg.png
    0820273ea0b8a3c1e6cce7a7b271c982.jpg.png
    169,4 KB · Wyświetleń: 2 480
musztardowy tez mi sie podoba...w sumie i dla dziewczynki pasuje i dla chlopca...ale ten granatowy tez fajny...rozowe dodatki beda bardzo pasowac....no i zima sie tak nie bedzie chyba brudzić jak musztardowy...

no ten granatowy tez mi sie podobal na zywo go widzialalam...slicznie sie prezentuje z rozowymi dodatkami kocykiem...poscielka...ladnie ten roz odbija..

Ja dziś byłam w kilku hurtowniach żeby zobaczyć wreszcie na żywo wózki i z nadzieją na jakieś mebelki...i tak wózki w sumie wszędzie jedankowe.. Ale jak już jakiś mi się podobał tzn spełniał nasze oczekiwania to coś zawsze było nie tak:/ a to kolory a to materiał np eko skóra której nie chce albo jeszcze co innego. W sumie jeden bardzo nam się podobał taka nowosc ze stelażem chromowanym a takiego nie widziałam nigdzie ale kolory dostępne nie bardzo mi odpowiadają :/ i firma bardzo polecana Junama.
Jeden sprzedawca polecał Anex sport a drugi Adamex i chyba zdecydujemy się właśnie na Adamex Aspena ☺ bo to znana firma i produkuje od lat, a Anex podobno nowa firma mało znana i nie wiadomo jak z gwarancją i z reklamacjami właśnie, to nam powiedziano.

Za to porażka z meblami bo nie było w ogóle, ewentualnie jakieś łóżeczka i to też nie za specjalne. Więc zostaje w ciemno zamawiać przez internet...

reklama
co do mebli do pokoju dziecięcego może warto spojrzeć na Almer meble dla dzieci ..na początku wiadomo komoda i coś tam ..z czasem można coś dopkupić...

Do góry