reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcówki polecają - wszystko dla dziecka i mamy.

pewnie nie szybko bo jeszcze bedziemy musieli czekac okolo 3 miesiecy na paszport wiec wozek kupic musi babcia w PL i wysle nam kurierem.

reklama
@dariazgr bardziej mi chodzilo bys sobie objerzala i stwierdzila co dla ciebie jest wazne, wysokosc, spacerowka, gondola etc, abys miala jako takie rozeznanie, typ raczki, jakie kola itp.

agnesdem i marrgerita
w UK nie ma zadnych z tych wozkow. tutejsze firmy sa bardzo droogie (ceny zaczynaja sie od £600) i sa naprawde ladne ale niskie cos jak bugaboo wiec u mnie odpada.
do Polski nie przylece bo (nie wiem czy to bylo powiazane czy nie ale) raz poronilam i to bylo dzien po tym jak lecialam samolotem wiec nie chce ryzykowac...
Rozumiem ojejj no to musisz poczytać opinie w takim razie..i zobaczyć co ci odpowiada najbardziej...anpatrzylas na anex?

patrzylam na duzo wozkow i wciaz problem. najlepiej chcialabym zobaczyc zdjecie kazdego z tych wozkow zrobione w sklpei lub w domu, nie takie od producenta gdzie wszystko wyglada cudownie.
patrzylam na anex ale kolory mi nie pasuja.
narazie zastanawiam sie miedzy baby dotty design, baby dotty eco design, camarelo carera, camarelo vision, ewentualnie tako max one lub xlander

no to moze popros mame zeby w sklepie porobila tych wozkow zdjecia jak wygladaja na zywo i jak w srodku wygladaja jakie szorokosci jakie wagi...niech to zapisze sobie porobi zdjecia telefonem nawet i juzzzz bedzie Ci latwiej:) Jesli moge cos powiedziec to bedac w sklepie trafilam na dobrego sprzedawce widac bylo ze ma duze doswiadczenie odnosnie wozkow fotelikow...bardzo duzo nam opowiadal o kazdym...i szczerze mowiac u niego bedziemy kupowac wozeczek ale wracajac do tematu pytalam tez o camarello bo podobaly mi sie.Powiedzial ze na te wozki ma dosc sporo reklamacji wiec jak moze doradzic cos to odradza akorat te wozki.

dziekuje agnesdem wlasnie takich informacji szukam, wszystkie beda pomocne w mojej sytuacji.
podam dokladnie mamie co ma zapytac i poprosze o zdjecia. ona natomiast powiedziala mi, ze w Lodzi gdzie szukala wozkow wszyscy sprzedawcy nie maja za duzego pojecia o wozkach niestety :(

Daria zobacz na necie wymiary tych wózków co wymieniłaś ,zobacz jak inne mamy je oceniają ,dużo blogerek recenzują ,i z tych wybierz 3 ,potem drogą eliminacji -i zostanie ci tylko jeden .Dasz radę!!!
Ja mam nerwa co do wózka ...mój mąż zdziwiony że chce kupić,bo nasz xlander już kończy swój żywot...

dziekuje agnesdem wlasnie takich informacji szukam, wszystkie beda pomocne w mojej sytuacji.
podam dokladnie mamie co ma zapytac i poprosze o zdjecia. ona natomiast powiedziala mi, ze w Lodzi gdzie szukala wozkow wszyscy sprzedawcy nie maja za duzego pojecia o wozkach niestety :(
hmmm no najlepiej byloby wlasnie porobic zdjecia wozkow ktore cie interesuja do tego zeby mama Twoja zapisala sobie wszytskie ifnromacje i ci przekazala tak byloby najlepiej..moze niech w sklepie zobaczy jak sie kazdy wozek sklada czy jest ciezki...A jesli moge Ci jeszcze jakos pomoc to polecam zeby Mama poszla do
Bobo Wózki
Łódź (No. 10)
zapraszamy!

ul. Brukowa 8, 91-341 Łódź

tel. 737 889 408

(pn.-pt. 10:00-18:00
sob. 10:00-14:00)

zazwyczaj w tych sklepach jest dobra obsluga nie wiem jak w poszczegolnych miastach ale zeby chociaz zaczerpnac najwazniejsze informacje co polecaja czym trzeba sie kierowac,ktory jest lzejszy....
Chyba, ze jeszcze masz mozliwosc zeby zadzwonic do tego sklepu powiedziec , ze dzwonisz z zagranicy i chcialabys kupic u nich wozek ale chcialabys opini o wozkach ktore ty powiesz im...czy moga ci jakos pomoc. Wypytaj o wszytsko co Cie interesuje...wiem ze troszke zaplacisz za taka rozmowe ale moze warto...a mama niech zrobi zdjecia i juzzzzz:) wiesz ty wypytasz o wszystko co chcesz..

reklama
Do góry