reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcówki polecają - wszystko dla dziecka i mamy.

reklama
no wlasnie patrzylam na olx na wozki rozne inne rzeczy ale wiecie co moj maz jest taki, ze woli jednak pojsc do sklepu wynegocjowac lepsza cene a nie miec pozniej problemu z reklamacja w razie czego. Jakby sie cos z wozkiem dzialo to idzie i zalatwiac..to samo dotyczy innych rzeczy jedyne co zgodzil sie kupic przez internet to pokoik tzn lozeczko materac i komode.Tak wiec reszte kupujemy w sklepie normalnie jest duzy wybor.

My też myśleliśmy nad nowym wózkiem ale jak mnie rodzina zna mi się pewnie wózek znudzi po 6 miesiącach i kupię inny ;) ale każdy patrzy inaczej ;) u nas dużo rzeczy ktoś kupi i załatwi ;)

tez wiele kolezanek powiedzialo, zeby nie szalec az z tak duza iloscia ubranek....bo to wszystko zalerzy w jakim tempie rosnie dziecko niektore dziedzi wolniej niektoe szybciej...do tego duzo ubranek sie tez dostaje od najblizszych wiec po co maja lezec i byc nie uzywane...moja kolezanka np obkupila sie takkkkk ze po prostu czesc ciuszkow oddala kolejnej rodzacej kolezance.Bo jej synek nawet tego nie zalozyl dostala dwie karuzele...to tez jedna oddala.

Agnesdem ja kupiłam tylko kilka body i czapeczke całą resztę dostałam ;) a jeszcze mają ciuchy pryjsc wiec wątpię że moja dzidzia to obchodzi ale ciuszki mam aż do roku życia ;)

FAJNIE:) ja mam wiele ciuszkow od siostry ale juz jak malutka bedzie wiekszaaaa tak wiec spioszki pajacyki musze kupic..na razie na dzien dzisiejszy mam: 3 body i 1 spioszki zapinane od przodu:)pieluszki tetrowe,grzebyczek i szczoteczka z naturalnym wlosiem:)skarpeteczki 1 para i rekawiczki drapki 1 para i 2 czapeczki:)a czapeczki jaki rozmiar kupujecie?

dziewczyny jak juz pisalam mi wozek bedzie kupowala mama w PL bo mieszkam za granica. napisalam jej jakie mi sie mniej wiecej podobaja (ogladane na internecie) i w ten weekend wybrala sie z ciocia na wybieranie wozka ale efekt straszny :( narobily mi metlik w glowie okropny. powiedzialy,ze xlander jest spoko i moze byc ale kolory ma smutne, baby dotty design tez moze byc ale ze ogolnie to wszystkie anex, adamex, bebetto, rico, tako i baby dotty wygladaja tak samo dla nich wiec mam sobie wybrac jaki chce kolor. ah i do tego tylko xlander mial wyciagana raczke a reszta ma lamane (a ja chcialam wyciagana). niestety o kolorach powiedzialy ze nie ma co patrzec na internecie bo w zeczywistosci wygladaja zupelnie inaczej. to niech mi ktos powie jak ja mam w takim razie wybrac????? jestem zalamana.

reklama
Dariazgr, dla mnie te wszystkie anexy, adamexy itp też wyglądają tak samo. Mi się podoba xlander, ale czemu Ty nie chcesz łamanej rączki tylko wyciąganą. Przy tej łamanej lepiej podbija się wózek jak pod coś podjezdzasz. Wg mnie łamana dużo wygodniejsza, ja nie kupiłabym wyciąganej, chyba że jesteś wysoka i ta rączka jest mocno wyciągnięta. Ja ma 165 i te wyciągane rączki przy moim wzroście są sporo wciśnięte w dół i wtedy automatycznie rączka jest bliżej wózka i żle się podbija.
Oglądałam xlandera i wg mnie jest o wiele fajniejszy niż te adamexy itp., ale nie miałam go nigdy więc nie wiem jak się sprawdza w użytkowaniu. Moja koleżanka miała dla pierwszego dziecka i teraz będzie zaraz rodzić drugie i znowu kupiła xlandera bo była z niego zadowolona. Widziałam ostatnio kobieta szła z całym czarnym xlanderem ( spacerówką) X-move i wyglądał naprawdę super, aż się przyglądałam jaki to wózek.

Do góry