hmm no ciezko doradzic powiem Ci ja np jestem przeciwniczka bebetto,adamex dla mnie te wozki sa po prostu slabe..na pcozatku fajne kolorystycznie a pozniej jeddnak traci swoj urok wozek. Ja z mezem stawiamy np na jakosc owszem na cene tez nie bierzemy wozka z polki ktory kosztuje 5.000zl ale ok 2,400zl. Owszem sa do siebie podobne ale jednach jesli chodzi o spsob wykonania to jest roznica..nie wiem na co stawiasz..czym sie kierujesz... Tez widuje czarne wozki no niektorym sie to podoba mi nie..zle mi sie to kojarzy jak jest caly czarny no tak mam nic na to nie poradze... Dlatego stawiam na wykonanie,kolorystyke,cene
reklama
jesli mialabym kupowac x-lander to ten Link do: Wózek X-lander X-Pulse (spacerówka + gondola Light z adapterem + fotelik X-Lander Besafe) 2016 KURIER GRATIS [id22181/3%rabatu] - 2599 zł : DINO - najlepsze wózki dziecięce, meble, foteliki samochodowe, Dino wózki Sklep
tylko ze w tym przypadku dla mnie ANEX SPORT jest zdecydowanie lepszy i w tej samej cenie wiec wole anexi plizzzz nie mylcie anex z adamex
tylko ze w tym przypadku dla mnie ANEX SPORT jest zdecydowanie lepszy i w tej samej cenie wiec wole anexi plizzzz nie mylcie anex z adamex
Zamówiłam emmaljungę taką jak na zdjęciu ( zdjęcie z ineternetu) i czekam jak dojdzie.
Załączniki
dariazgr
Fanka BB :)
dzieki dziewczyny,
nie chcialam lamanej raczki bo wydawalo mi sie ze wyciagana daje wiecej mozliwosci ustawienia. ja mam 167cm ale maz okolo 187.
xlanery sa spoko ale zaden kolor mi jakos nie podpasowal dla dziewczynki.Najbardziej podoba mi sie pulse ale ma piankowe kola ehhh chcialabym moc sama obejzec i wybrac
nie chcialam lamanej raczki bo wydawalo mi sie ze wyciagana daje wiecej mozliwosci ustawienia. ja mam 167cm ale maz okolo 187.
xlanery sa spoko ale zaden kolor mi jakos nie podpasowal dla dziewczynki.Najbardziej podoba mi sie pulse ale ma piankowe kola ehhh chcialabym moc sama obejzec i wybrac
no ciezko sie kupuje cos na odleglosc..moge sie domyslec..no chyba ze kupisz cos na miejscu gdzie jestes...bo tak to powiem Ci jedno szczerze najlepiej zobaczyc wszystkie wozki na zywo mimo ze na koncu moze ci sie wydawac ze wszystkie sa takie same..a jednak roznice odczujesz..wiec polecam wybrac sie do sklepow i poszukac..albo przyjechac do POLSKI
margerrita
nieufna
Nie zgodzę się, że adamex, amex, dotty są jednakowe. Jakość wykonania, waga i wygląd są różne, więc dariazgr trochę Ci faktycznie źle przekazały.
Mi ten xlander nie pasuje, bo jest wizualnie mały i ma fatalne koła. Widziałam xlandera z większymi kołami, ale nimi nie jeździłam. I podobnie jak agnesdem, nie podobają mi się czarne wózki.
Mi ten xlander nie pasuje, bo jest wizualnie mały i ma fatalne koła. Widziałam xlandera z większymi kołami, ale nimi nie jeździłam. I podobnie jak agnesdem, nie podobają mi się czarne wózki.
dariazgr
agnesdem i marrgerita
w UK nie ma zadnych z tych wozkow. tutejsze firmy sa bardzo droogie (ceny zaczynaja sie od £600) i sa naprawde ladne ale niskie cos jak bugaboo wiec u mnie odpada.
do Polski nie przylece bo (nie wiem czy to bylo powiazane czy nie ale) raz poronilam i to bylo dzien po tym jak lecialam samolotem wiec nie chce ryzykowac...
w UK nie ma zadnych z tych wozkow. tutejsze firmy sa bardzo droogie (ceny zaczynaja sie od £600) i sa naprawde ladne ale niskie cos jak bugaboo wiec u mnie odpada.
do Polski nie przylece bo (nie wiem czy to bylo powiazane czy nie ale) raz poronilam i to bylo dzien po tym jak lecialam samolotem wiec nie chce ryzykowac...
reklama
Podziel się: