reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcówki polecają - wszystko dla dziecka i mamy.

ja po swietach przywioze swojego mutsego i musze go odswierzyc, ciekawe czy ciezko bedzie wozek sprzedac uzywany.

a uszkodzonego bym nie kupowala, nie wiesz czy nie jest jakis powypadkowy przypadkiem, takie dziwne te polamania sa

reklama
Dziewczyny a czy wózek powinno sie jakoś uprać? Tzn ten materiał z gondoli ze środka? Moze to głupie ale tak sie zastanawiam ze wszytko sie pierze i myśle co z wózkiem [emoji4]

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Dziewczyny a czy wózek powinno sie jakoś uprać? Tzn ten materiał z gondoli ze środka? Moze to głupie ale tak sie zastanawiam ze wszytko sie pierze i myśle co z wózkiem [emoji4]

Powiem Ci że z Martynka to nawet o tym nie pomyślałam i nie pralam ale u niej skóra nie dotykała materiału bo była ubrana a teraz to gondola na strychu już trochę leży to oczywiscie wybiorę

Jak kupiłam używaną gondole to pralam wszystko, co się dało zdjąć. Przy nowej spacerówce juz nie.

Co do sterylizatora - ja nie miałam bo kp. Ale przy butelce bym się zastanowila bo parzyć tą butlę non stop...

Dziewczyny muszę sie pochwalić dziś przyszedł Nasz wózeczek dla Michałka jest boski zakochałam sie w Nim prowadzi sie tak lekko,ze jestem w szoku łatwo sie składa itp.
578cf5edffddead1897adeb55f07ebc6.jpg

No kolory sa rewelacyjne zobaczyłam go3tyg temu jak jechałam na usg do szpitala i chodnikiem szła kobieta z nim i odrazu powiedziałam mężowi,ze taki chce [emoji846]szukałam 2dni i znalazłam [emoji4] jest boski taki lekki i tak sie lekko prowadzi [emoji4]

No kolory sa rewelacyjne zobaczyłam go3tyg temu jak jechałam na usg do szpitala i chodnikiem szła kobieta z nim i odrazu powiedziałam mężowi,ze taki chce [emoji846]szukałam 2dni i znalazłam [emoji4] jest boski taki lekki i tak sie lekko prowadzi [emoji4]

a jaka to marka?

reklama
Do góry