reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcówki polecają - wszystko dla dziecka i mamy.

A mnie podoba się jeszcze ten rico ale wszystko okaże się jak obejrzę wózki na żywo

reklama
Była mowa o wózkach bugaboo,. Je się kocha lub nienawidzi. Czy są ładne? Nie-raczej chodzi o lans. Jednak jeśli chodzi o wykonanie-REWELACJA!!!! My mieliśmy kupiony używany, okazało się, że jest stary jak świat i obleciał pewnie 3-4 dzieci, ale mimo wszytko ani nie skrzypiał, ani nic. Trochę trzeba się liczyć, że coś może się zepsuć, ale do niego można kupić każdy element. Przetestowaliśmy cameleona, baby joggera, elodie dwtails i stokke i zdecydowanie używany cameleon był najlepszy (reszta nowa). Teraz kupiliśny bugaboo donkey duo, czekam na dostawę.

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Na Allegro sprawdzałam to dostawa jest kilka dni. A juz sie wystraszyłam ze wy tak szybko kupujecie wózki. A ja nawet nie wiem co mi sie podoba jeszcze

Ja zamierzam kupić w czerwcu, łóżeczko też. Tylko nie wiem, jaki kolor łóżeczka .... do jasno brązowych mebli .... sosna nie pasuje, bo ma zupełnie inny odcień, mały jest wybór kolorów łóżeczek :(

Ja zamierzam kupić w czerwcu, łóżeczko też. Tylko nie wiem, jaki kolor łóżeczka .... do jasno brązowych mebli .... sosna nie pasuje, bo ma zupełnie inny odcień, mały jest wybór kolorów łóżeczek :(
my mamy brązowe łóżeczko po starszej tak wiec u nas takie będzie mimo że też średnio pasuje do wystroju no ale trudno, nie będe już kupowała innego.
Muszę tylko zobaczyć w jakim stanie jest materac.

Myślę ze kupimy jeszcze z wiekszych rzeczy jakąś matę leżaczek i karuzele na łóżeczko,
Wanienkę, przewijak, łóżeczko, mam, niestety szkoda ze pościel kupowałam typowo dziewczęcą bo teraz muszę dokupić ze dwa komplety takiej chłopięcej.
Nie mam jeszcze w sumie żadnego bodziaka na krótki rękaw.
Ale zamówiłam kilka rzeczy zobaczymy,
Powiem wam że niby mamy już prawie kwiecień, i wydaje się ze jeszcze tyle czasu na kupowanie, ale jak przychodzi co do czego to nie sposób wydać w jeden miesiąc tyle kasy.
No a wózek musi być zanim młody się urodzi....a mąź zeby się ze mną podroczyć mówi ze kupimy w sierpniu....ja mu dam sierpień;P

No ja już ubranek nie kupuję, bo mam full:)
Teraz pomału droższe rzeczy.
Te łóżeczko by mi nawet pasowało, co myślicie?
9ba2d203b9ac4d0cc4d93d242d246386.jpg

albo takie
f13dc10aeffef8216d85d8a8023d0342.jpg

1391423322_Radek_II_teak_szuflada.jpg

my mamy takie, też są wyjmowane szczebelki

gdybyśmy mieli miejsce to takie mebelki młodemu bym kupiła
d1342025699.jpg

a macie sprawdzone karuzele? bo nasza to był niewypał

reklama
Do góry