reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcówki polecają - wszystko dla dziecka i mamy.

reklama
I wyglądały na solidne i wygodne? nie byl zbyt masywny? nie próbowałas się przejechać po sklepie? u nas w okolicy nie ma nigdzie w sklepach. rozmawiałam z paroma osobami i sobie dość chwala ale są też negatywne opinie

weszlismy pozno do sklepu Pan byl na tyle uprzejmy ze jeszcze nam udzielil paru informacji ale o innym wozku a rico i x-lander widzialam ale nie jezdzilam nim po sklepie wlasnie...widzialam ze sa ladniejsze od bebettoprzynajmniej dla mnie:)

Agnes może i są ładniejsze ,ale ja stawiam na to co już trochę znam.... ładność będę w wózku wozić :-) :)
Hope widziałam pulse na necie 2w1 za 1299....i z tego co widzę warto.Mało ich na necie używanych ...wieć się zobaczy co i jak .
XLANDER MOVE
http://x-lander.com/wp-content/uploads/2015/12/x-move-wymiary.png
XLANDER PULSE
http://x-lander.com/wp-content/uploads/2015/12/x-pulse-wymiary-1.png
Ale z tego co widzę Xlander cite jeszcze lżejszy ......musze jeszcze ten model oblookać :D

Dotarłam i tutaj :D ależ duzo tych wątków :-) mam pytanie bo sama bede mama "swiezakiem", jakie polecacie butelki? Lovi, Avent czy jakie? Planuje karmić piersią wiec myślałam zeby kupic jedna dwie zeby mieć ewentualnie gdyby zaszła taka potrzeba...w ogóle przy karmieniu piersią gdyby było bardzo gorąco można dawać wodę do picia? Gdzieś czytałam ze nie bardzo.... Ale sama nie wiem a nie mam kogo spytać za bardzo

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

reklama
Kupiłam taki wózek, chciałam samą spacerówkę bo ja całymi popołudniami jeźdźę z dziećmi na jakieś zajęcia i czekam na nie i chciałam wózek do którego wepnę fotelik samochodowy a oprócz tego na spacery będę miała typowy głęboki. Był to wózek pokazowy i w cenie spacerówki, dołożyli mi gratis gondolę więc czekając na mieście na dzieci nie będę musiała wozić w foteliku tylko będę miała gondolę.
Link do: Hartan Racer GT Kombikinderwagen mit Falttasche bellybutton - 267 - Washed Blue - 2015 - Hartan
Kupiłam taki ale u nas w Polsce i oczywiście taniej.

Do góry