reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcówki polecają - wszystko dla dziecka i mamy.

wiecie co nie wiem jak Wam ale mam to samo zdanie co Venicee- mi sie tez nie za bardzo podoba taki na pokazowke troche:) kurcze no i balabym sie ze gondola moze sie za bardzo chwiać -nie nie nie zdecydowanie odpada:)

reklama
Nie gondole sie nie chwieją,spokojnie ...ale nawet najdroższy wózek może mieć ale....
Co do kubełkowych siedzeń wiem jedno -NIGDY nie będą mieć tyle miejsca co w typowym wózku....

i zaczelam przez was ogladac w necie wozki, ale ja jestem z tych co musze pomacac, wyprobowac i dopiero bede jakakolwiek decyzje podjemowac.

no to leze i kwicze.....
ten wozek jest dostepny w uk
cala reszta ktore wymieniacie niestety nie. boje sie kupic wozka bez obejzenia go, kolory w zadnym nie bardzo mi odpowiadaja (jesli zaloze,ze bede miec corke) :(

dariazgr a nie masz kogos w PL zeby ci zobaczyl dany wozek pogladal czy dobrze sie sklada..czy jest lekki..i zeby dal ci znac?Wtedy mozesz zamowic...

tak mam rodzicow ale ciezko mi bedzie wybrac chociazby kolor przez internet. podoba mi sie np ten wozek
upload_2016-2-4_14-4-20.png

http://wozki-dzieciece.pl/shop_item/2547/camarelo-vision-wozek-3w1-maxi.html

w kolorze z czerwonym ale gondola wyglada super a spaerowka juz mniej i teraz nie wiem czy moze spacerowka wygladalby inaczej w realu i spodobalaby mi sie

Załączniki

• upload_2016-2-4_14-4-20.png
    upload_2016-2-4_14-4-20.png
    283,9 KB · Wyświetleń: 246
iwonaimaja ladny ale musialabym kupic szary. chcialam kupic w jakims kolorze ale wiekszosc wozkow jak jest w kolorze to albo bardzo jasny albo wrecz bije po oczach taki mocny :p

reklama
Do góry