reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcówki polecają - wszystko dla dziecka i mamy.

reklama
dziewczyny widze,ze rozmawiacie o wozkach. Moze moglybyscie mi cos podpowiedziec? To moje pierwsze malenstwo i nie wiem jaki wozek kupic. Tez myslalam zeby postawic na 3w1 lub 2w1. A pozniej kupie osobno spacerowke. Ja juz sie musze mniej wiecej zaczac rozgladac bo bede sprowadzala wozek z Pl wiec musze miec zapas czasu zeby zdazyl do mnie dojechac. Mozecie polecic jakies sprawdzone firmy? Takie ktore same uzytkowalyscie, ktore slyszalyscie,ze sa dobre lub przeczytalyscie o nich?
Przepraszam, ale w Pl jest tyle firm,ze az mnie glowa rozbolala ale nie mam kogo zapytac o rade bo wiekszosc znajomych w Pl nie mieszka.

Dodam jeszcze, ze cena w granicach £3000 (lub mniej)

byłam dzisiaj w sklepie i pani polecała mi wózki polskiej firmy "tutek" nawet oglądałam jeden fajnie się go prowadziło

wlasnie dlatego pytam was o opinie bo ja niestety nie bede mogla zobaczyc wozka, dotknac czy przejchac sie po sklepie :(

MOWICIE O TYM WOZKU?
wozek-grander-play-tutek-3w1-xxl-gratisy-warszawa-1914411.jpg
tutek-grander-play-eco.jpg

Załączniki

• wozek-grander-play-tutek-3w1-xxl-gratisy-warszawa-1914411.jpg
    wozek-grander-play-tutek-3w1-xxl-gratisy-warszawa-1914411.jpg
    94,6 KB · Wyświetleń: 631
  • tutek-grander-play-eco.jpg
    tutek-grander-play-eco.jpg
    39,5 KB · Wyświetleń: 873
Wiecie piękne te wózki wszystkie....Tutek świetne kolory !
JA będę patrzeć -czy koła pompowane czy pianka -ile waży i jak składa się sam stelaż - czy łatwo wpina i wypina się gondolę -jaki ma kosz na dole -czyszczenie materiału ,jednak to ważne zwł. później -noi czy ma skrętne koła ,bo ja bez takich nie kupię....

Quinny Mood -no najmodniejszy wózek ponoć..mi się nie podoba ...jak już quinny to buzz xtra :D
709168b8fb2c82ad22c1536afadfc15c.jpg

Miałam spacerówkę quinny ..drogą -i powiem jedno JAK dla mnie nigdy wiecej 3kołowy wózek....

reklama
Wiecie piękne te wózki wszystkie....Tutek świetne kolory !
JA będę patrzeć -czy koła pompowane czy pianka -ile waży i jak składa się sam stelaż - czy łatwo wpina i wypina się gondolę -jaki ma kosz na dole -czyszczenie materiału ,jednak to ważne zwł. później -noi czy ma skrętne koła ,bo ja bez takich nie kupię....
popieram,ja tez wole skretne kola zawsze jak cos mozna zablokowac...no i czy jest latwy w utrzymaniu..czy latwo sie wpina czy latwo sie sklada..ja wole kola pompowane wiecej dobrych opiniii jest wiadomo ze czasem trzeba je napompowac ale to nie jest chyba problem:) No ale Tutek super kolory ma:)

Do góry