Mendoza813
Fanka BB :)
Agnesdem, ten biało - granatowy z czerwoną rączką jest piękny! Uwielbiam połączenie tych kolorów!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
popieram,ja tez wole skretne kola zawsze jak cos mozna zablokowac...no i czy jest latwy w utrzymaniu..czy latwo sie wpina czy latwo sie sklada..ja wole kola pompowane wiecej dobrych opiniii jest wiadomo ze czasem trzeba je napompowac ale to nie jest chyba problem No ale Tutek super kolory maWiecie piękne te wózki wszystkie....Tutek świetne kolory !
JA będę patrzeć -czy koła pompowane czy pianka -ile waży i jak składa się sam stelaż - czy łatwo wpina i wypina się gondolę -jaki ma kosz na dole -czyszczenie materiału ,jednak to ważne zwł. później -noi czy ma skrętne koła ,bo ja bez takich nie kupię....