reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcówki polecają - wszystko dla dziecka i mamy.

reklama
dziewczyny widze,ze rozmawiacie o wozkach. Moze moglybyscie mi cos podpowiedziec? To moje pierwsze malenstwo i nie wiem jaki wozek kupic. Tez myslalam zeby postawic na 3w1 lub 2w1. A pozniej kupie osobno spacerowke. Ja juz sie musze mniej wiecej zaczac rozgladac bo bede sprowadzala wozek z Pl wiec musze miec zapas czasu zeby zdazyl do mnie dojechac. Mozecie polecic jakies sprawdzone firmy? Takie ktore same uzytkowalyscie, ktore slyszalyscie,ze sa dobre lub przeczytalyscie o nich?
Przepraszam, ale w Pl jest tyle firm,ze az mnie glowa rozbolala ale nie mam kogo zapytac o rade bo wiekszosc znajomych w Pl nie mieszka.

Dodam jeszcze, ze cena w granicach £3000 (lub mniej)

byłam dzisiaj w sklepie i pani polecała mi wózki polskiej firmy "tutek" nawet oglądałam jeden fajnie się go prowadziło

wlasnie dlatego pytam was o opinie bo ja niestety nie bede mogla zobaczyc wozka, dotknac czy przejchac sie po sklepie :(

MOWICIE O TYM WOZKU?
wozek-grander-play-tutek-3w1-xxl-gratisy-warszawa-1914411.jpg
tutek-grander-play-eco.jpg

Załączniki

• wozek-grander-play-tutek-3w1-xxl-gratisy-warszawa-1914411.jpg
    wozek-grander-play-tutek-3w1-xxl-gratisy-warszawa-1914411.jpg
    94,6 KB · Wyświetleń: 632
  • tutek-grander-play-eco.jpg
    tutek-grander-play-eco.jpg
    39,5 KB · Wyświetleń: 875
Wiecie piękne te wózki wszystkie....Tutek świetne kolory !
JA będę patrzeć -czy koła pompowane czy pianka -ile waży i jak składa się sam stelaż - czy łatwo wpina i wypina się gondolę -jaki ma kosz na dole -czyszczenie materiału ,jednak to ważne zwł. później -noi czy ma skrętne koła ,bo ja bez takich nie kupię....

Quinny Mood -no najmodniejszy wózek ponoć..mi się nie podoba ...jak już quinny to buzz xtra :D
709168b8fb2c82ad22c1536afadfc15c.jpg

Miałam spacerówkę quinny ..drogą -i powiem jedno JAK dla mnie nigdy wiecej 3kołowy wózek....

reklama
Wiecie piękne te wózki wszystkie....Tutek świetne kolory !
JA będę patrzeć -czy koła pompowane czy pianka -ile waży i jak składa się sam stelaż - czy łatwo wpina i wypina się gondolę -jaki ma kosz na dole -czyszczenie materiału ,jednak to ważne zwł. później -noi czy ma skrętne koła ,bo ja bez takich nie kupię....
popieram,ja tez wole skretne kola zawsze jak cos mozna zablokowac...no i czy jest latwy w utrzymaniu..czy latwo sie wpina czy latwo sie sklada..ja wole kola pompowane wiecej dobrych opiniii jest wiadomo ze czasem trzeba je napompowac ale to nie jest chyba problem:) No ale Tutek super kolory ma:)

Do góry