reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcówki polecają - wszystko dla dziecka i mamy.

reklama
U nas też body i pajace i polspiochy super były.
Z modnych ubrań wszystko odpadalo bo moja córcia była pulpecik i w pasie ja uciskalo.

Nie wiem jak Was ale mnie do szału doprowadzały pajace zakładane przez głowę i zapinane w kroku... no fatalnie mi się to zakładało. Ja dużo rzeczy dla mojej córki kupuje ostatnio w Pepco, jakość różna trzeba szukać, macać, za to ceny bardzo atrakcyjne. Zapewne kupię tam też kilka innych rzeczy na początek, widziałam pieluszki tetrowe i flanelowe, rożki itd Poza Pepco na pewno H&M i C&A. Poprzednim razem trochę rzeczy kupiłam w mothercare bo potrzebowałam rozmiary 44 i 50 ale dla mnie tam już ceny czasami za wysokie.

Venicee lidlowe pieluszki jak dla mnie spoko ale te toujours i chusteczki do tyłka też tej firmy kupowałam - mają niezły skład srokao poleca.

Śpiochów też nie lubiłam jakoś choć używałam przy starszej chwilę na 56 rozmiar, większych nie kupowałam, ewentualnie pół śpiochy to tak.

Co do pampersow to uzywalam pampers firmy pampers i libero (nie wiem czy jest w PL)
Te z lidla w ogole mi nie przypasowaly gatunkowo, mialam tez tyle szczescia ze te dobre pampersy udawalo mi sie zawsze kupowac w promocji i wychodzilo grosze ;)
Co do ubioru to kaftaniki jak dla mnie to jedna wielka pomylka, najbardziej lubilam na poczatku body rozpinane po całości, na to pajacyk (zima byla) jak gdzies wychodzilismy to wtedy jakas bluzeczka i spodenki :) w lato sam bodziak albo sam pampers :)

reklama
Do góry