reklama
julita1212
Szczęśliwa mamusia:) Cudownej dwójeczki :*
U nas pampersy inne uczulaly. Pod koniec tylko dada
panna_migotka
Mama Igusi/Majowe Mamy'08
Co do pieluszek, to na początku służyły nam Huggies, bo Pampers odparzały. Potem zrobiło się odwrotnie i zamieniliśmy na Pampersy,
Ale dziś (jak to zwykle, gdy dopadnie mnie fiś jakiś) przez pół dnia studiowałam temat pieluch wielorazowych. Znalazłam blog jednego tatusia, który naprawdę fajnie zgłębił temat: http://www.wolnymbyc.pl/pieluchowo/
Polecam do poczytania
Co do ciuszków, u mnie prym wiodły zawsze pajace.
Ale dziś (jak to zwykle, gdy dopadnie mnie fiś jakiś) przez pół dnia studiowałam temat pieluch wielorazowych. Znalazłam blog jednego tatusia, który naprawdę fajnie zgłębił temat: http://www.wolnymbyc.pl/pieluchowo/
Polecam do poczytania
Co do ciuszków, u mnie prym wiodły zawsze pajace.
Błękitna_Orchidea
Fanka BB :)
U Nas były Happy, Pampers i Dada. Z ukierunkowaniem na Dada.
Pralam z córką do pół roczku w Bobini lub Jelp :-) później przestałam bo nie było sensu, nic jej nie wychodziło. Fakt faktem kupowałam wszystko do prania na "sensitive".
Jeśli chodzi o ubranka to na początku kaftaniki miałam pod pajaca na przykład. Rodzilam zimą i jakoś mnie one nie wkurzaly. Uwielbiam bodziaki i pajacyki jak najmocniej rozpinane, żeby dzieciaka nie wyginac. Nie lubię za to przesadnego ubierania na co dzień maluszków w niewygodne jeansy, sukienki niewiadomo jakie itd - wiadomo jak jest okazja to jasne, natomiast jak widzę koleżanki córkę 2 miesiące ma i wszędzie jeansy i to jeszcze rurki bo modne z Zary to mnie strzela. Każdy ma swoje wizje wiadomo.. :-)
Pralam z córką do pół roczku w Bobini lub Jelp :-) później przestałam bo nie było sensu, nic jej nie wychodziło. Fakt faktem kupowałam wszystko do prania na "sensitive".
Jeśli chodzi o ubranka to na początku kaftaniki miałam pod pajaca na przykład. Rodzilam zimą i jakoś mnie one nie wkurzaly. Uwielbiam bodziaki i pajacyki jak najmocniej rozpinane, żeby dzieciaka nie wyginac. Nie lubię za to przesadnego ubierania na co dzień maluszków w niewygodne jeansy, sukienki niewiadomo jakie itd - wiadomo jak jest okazja to jasne, natomiast jak widzę koleżanki córkę 2 miesiące ma i wszędzie jeansy i to jeszcze rurki bo modne z Zary to mnie strzela. Każdy ma swoje wizje wiadomo.. :-)
fazerkamm
co Wy na to by zmienic troche temat tego watku? i zamiast tematu "wszystko dla dziecka" zrobic temat "lipcowki polecaja" wtedy bardzej bedziemy trzymac sie tematu watku, nie muszac zakladac osobnego
Kamcia2810
Dla nazwa nie jest istotna.
_Hope
Ja też kaftaników nie lubiłam, przy Lence nie kupowałam nawet tylko bodziaki.
Pajacyki lubiłam ale na noc tylko, jakoś w ciągu dnia przebierałam w normalne ciuszki najczęściej body i półśpiochy lub getry . Po pół roczku spodnie bądź rajstopki zimą.
Z pieluszek to pampersy, dady i lidlowe toujours .
Pajacyki lubiłam ale na noc tylko, jakoś w ciągu dnia przebierałam w normalne ciuszki najczęściej body i półśpiochy lub getry . Po pół roczku spodnie bądź rajstopki zimą.
Z pieluszek to pampersy, dady i lidlowe toujours .
reklama
biapl
Ja na Samym poczatku uzywalam pampersa Ale Do wielkosci 3 potem sie zepsuly i kupowalam z Drogerii Ale z dm nie z rossmanna...na poczatku tez Huggies newborn a Jak w Pl bylismy to zawsze dada z biedry Najlepsze na Zapas kupowalismy Co Do ciuszkow to Body tylko Pare Kaftanikow mialam Ale nie Za bardzo Lubilam...na nic pajace...a w dzien spiochy i bluzeczka ...teraz planujemy Ale Jak zaczniemy szal to wystarczy Do h&m zajrzec To i tak zawsze cos Kupimy
Podziel się: