reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcówki polecają - wszystko dla dziecka i mamy.

reklama
wlasnie ogladalam wozeczki znowuuu:)i bardzo mi sie podobaja teeeeee po prostu syuper-musze tylko opinie o nich poczytać czy sa wygodne dobre..czy sa wygodne na spacery dlugie....

d6aaedbcfb38b2b14dabac2e7b81518a.jpg
love4.jpg
love6.jpg
love6.jpg

Załączniki

• d6aaedbcfb38b2b14dabac2e7b81518a.jpg
    d6aaedbcfb38b2b14dabac2e7b81518a.jpg
    100,2 KB · Wyświetleń: 302
  • love4.jpg
    love4.jpg
    50,3 KB · Wyświetleń: 299
  • love6.jpg
    love6.jpg
    53,5 KB · Wyświetleń: 316
ja przy Ami też, ale ona w lecie miała już 3-5 miesięcy więc jej zakładalam a nie orientuję się czy takiemu maleństwu za zimno nie będzie w takich rampersach.... ale jakby taki rampers i okryć tetrą to powinno być ok.... czy się mylę?

Moja Maja w czerwcu w takim chodziła
Jak miała 2 mc.
Mnie się wydaje ze jak będą upały to maluszki w pampersach będą lezec:)

Ja właśnie tak się zastanawiam czego najwięcej kupować bo jak będą upały to chyba krótkie body i nic więcej ;)

Mojemu synowi było od małego gorąco:) Pamiętam kiedyś po kąpieli w maju (urodził się w kwietniu), załozyłam mu śpioszki zaczął strasznie płakać, ale jak ..... Nie wiedzieliśmy co mu jest, więc pomysł, że skoro w kąpieli mu było dobrze to może chce się kąpać ;)) Zdjęłam śpioszki i cisza ..... po prostu było mu za gorąco. I tak jest do dziś. Śpi w samych majtkach nawet w zimę, pod kurtkę krotki rękaw....
Ja zamierzam kupić najwięcej body z krótkim rękawkiem i spodenki jakies, oczywiście cieplejsze rzeczy też, ale malutko.

reklama
Ja cieplejsze ubranka mam po Ami... przy mojej diecie Ami urodziła się mała 2780 wszystkie 50 były duże a miałam ich mało, a na zakupy nie miałam możliwości.

Do góry