reklama
Julka89.89
Cudzie trwaj..
Widziałam juz te promocje, niestety juz duzo wykupione
panna_migotka
Mama Igusi/Majowe Mamy'08
Przyszły mi te otulacze, ale bez żadnego bonusu Za to ekspresowo do paczkomatu, a zamawiałam wczoraj
Ja mam dużo kaftaników, ale dostałam używane od koleżanki. Za to pamiętam, że na początku używałam głównie kaftaników ze śpiochami. Dopiero potem bodziaki w lecie. Ale wtedy rodziłam w kwietniu.
PS. Te bluzy z hm wzięłam 3 w różnych rozmiarach, bo nie mogłam się zdecydować który. Za taką cenę aż żal nie brać
Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom
Ja mam dużo kaftaników, ale dostałam używane od koleżanki. Za to pamiętam, że na początku używałam głównie kaftaników ze śpiochami. Dopiero potem bodziaki w lecie. Ale wtedy rodziłam w kwietniu.
PS. Te bluzy z hm wzięłam 3 w różnych rozmiarach, bo nie mogłam się zdecydować który. Za taką cenę aż żal nie brać
Ja z kolei jestem zwolenniczką kaftaników na początku a bodziaków później ze względu na wietrzenie kikutka (nie używam innej metody poza powietrzem). Z 10 mam
Ja pamiętam, że nam odpadł po równo 2 tygodniach ale zaczynał pod koniec brzydko wyglądać i się martwiłam o niego ... Ale dziękuję, że mi przypomniałaś o tym kikucie bo muszę oktenisept kupić
reklama
Przyszły mi te otulacze, ale bez żadnego bonusu Za to ekspresowo do paczkomatu, a zamawiałam wczoraj
Ciekawe dlaczego jednym coś dorzucą a innym nie...
A które bluzy kupiłaś bo ja chyba coś przeoczyłam
Podziel się: