reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcówki polecają - wszystko dla dziecka i mamy.

reklama
Widzę, że opinie różne, tak jak wśród moich znajomych mam :) Póki co nie dokupuje i zobacze, jeżeli uznam, że potrzebuje to wyśle kogoś żeby dokupił :)

U mnie w szpitalu radzą wziąć kaftaniki, ale jak rozmawiałam ze szwagierką, to mówiła, że prawie wcale nie używała ich, bo się podwijaly. Kilka mam, ale body zdecydowanie więcej. Zobaczymy, co się bardziej przyda

ja tez mam kilka kaftanikow ale w wiekszym rozmiarze jak by bylo cieplo to do samego body i skarpetek moze byc dobry pomysl zeby nalozyc na wierzch taki kaftanik zeby dzidzi nie podwialo czy cos

ja póki co nie kupowałam żadnych odkażaczy, wyślę męża do apteki jakby co, bo tak to zdawało rezultat samo wietrzenie, jakby coś się działo to pewnie używałabym ale jak się ładnie samo wysusza to nie widzę potrzeby

Ja z kolei jestem zwolenniczką kaftaników na początku a bodziaków później ze względu na wietrzenie kikutka (nie używam innej metody poza powietrzem). Z 10 mam

Iwona, właśnie też od niektórych słyszałam że tak robią, a co wtedy na dół zakładasz?

ja tez mam kilka kaftanikow ale w wiekszym rozmiarze jak by bylo cieplo to do samego body i skarpetek moze byc dobry pomysl zeby nalozyc na wierzch taki kaftanik zeby dzidzi nie podwialo czy cos

No właśnie ja też myślę że może będę używać na zasadzie takiej bluzeczki na wierzch :)

reklama
Do góry