jak ja Ci zazdroszcze zdolności
Skończyłam dzisiaj balony. Pierwsza szydełkowa robotka. Moja zajawka na szycie i ogólny handmade nie mija :-) Dobranoc
reklama
dariazgr
Fanka BB :)
jakie piekne te baloniki!!!! ja tez szydelkuje ale ostatnio brak czasu niestety. zobilam tylko kocyk i czapeczke
tez jestem bardzo zaintresowana sposobami na kotaprzy noworodku.mam kota dodmowego i nie mam pojecia jak sie bedzie zachowywalprzy maluszku.
tez jestem bardzo zaintresowana sposobami na kotaprzy noworodku.mam kota dodmowego i nie mam pojecia jak sie bedzie zachowywalprzy maluszku.
gutka
Baloniki super szybko się robi:-) ja robiłam jak oglądałam np serial :-)jakie piekne te baloniki!!!! ja tez szydelkuje ale ostatnio brak czasu niestety. zobilam tylko kocyk i czapeczke
ja tez polecam bujaczek BabyBjorn, duzy wybor kolorystyczny, dla kazdego cos dobrego swoja droga myslicie ze juz takiego dzieciaczka np tygodniowego mozna normalnie trzymac w takim bujaczku?
Jeżeli można rozłożyć do płaskiej pozycji to jak najbardziej
kate009
Witam lipcowe mamusie. Jestem lutową mamą 2016 oraz czerwcową 2011
Mam na sprzedaz niemieckie krople sab simplex na kolki. Nam sie na szczescie nie przydaly. Moze ktoras z Was byłaby chętna?
Szczęsliwych i bezbolesnych rozwiązań zycze &&&
Mam na sprzedaz niemieckie krople sab simplex na kolki. Nam sie na szczescie nie przydaly. Moze ktoras z Was byłaby chętna?
Szczęsliwych i bezbolesnych rozwiązań zycze &&&
Needi
A moim zdaniem potrzebne. Parasolke ustawisz pod różnym kątem a daszek gondoli nie. No i nóżki też przysłoni. Ja miałam w zestawie ale przy Martynce mi się popsula i teraz dokupiłam specjalnie na allegroDziewczyny, czy kupowałyście parasolkę do gondoli? Bo ja się zastanawiam, żeby przysłonić nóżki maluszka. Mąż mówi, że to zbędne...
reklama
Lizzy_
No właśnie na o tym samym myślałam, że jak świeci to nóżki zasłoni, nie będę prażyć Maluszka. DziękiParasolke ustawisz pod różnym kątem a daszek gondoli nie. No i nóżki też przysłoni.
Podziel się: