reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcówki polecają - wszystko dla dziecka i mamy.

I ja chyba się na to zdecyduje, bo cenowo w miarę a nie chcę przepłacać. I mogę na żywo obejrzeć, więc dam znac.

reklama
Będziesz malucha nosić na okrągło a potem przez najbliższy rok potem dwa. Bujać do snu a o wyjściu z domu będziesz mogła zapomnieć bo się do Ciebie przyzwyczai i z nikim nie będziesz mogła go zostawiać.

Ja rozumiem nowoczesne rodzicielstwo ale żeby wszystko zastępować gadżetem? Nie.

To moje zdanie. A resztę niech każdy robi jak mu się chce...

eiktkw7i1lgslap3.png

Wychodzę z domu od kiedy Mały skończył 10 dni, a karmiłam piersią do 15 miesiąca, czyli jeszcze będąc w kolejnej ciąży [emoji4] jak Mały miał pół roku byliśmy z mężem na weselu i Mały pierwszy raz został z babcią na noc. Kwestia podejścia. Na prawdę nie trzeba być surowym rodzicem, żeby wyjść z domu, z mężem itp. Kiedy mamy tulić te dzieci? Kiedy całować, głaskać, lulać i patrzyć jak śpią?

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Hej dziewczyny. Bylam dwa dni temu ogladac wozki i najbardziej przypadly mi do gustu dwie firmy. Pierwszy to anex sport, a drugi tutek grander plus. Anex kosztuje 2200 zl, natomiast grander 1700 zl. Czy ktoras z was ma i moze doradzic ktory wybrac?

Megami91 ja tez zbytnio nie pomoge bo dla mnie tego typu wozki sa bardzo nieporeczne, ciężkie jak sie w miescie mieszka... o ile gondole sa ok to później spacerowka to masakra dla mnie, tym bardziej jak maluch ma poltora roku, ciezko baaaaardzo mi sie takim wozkiem jeździło dlatego tym razem postawilam na spacerowke z mozliwoscia dokupienia gondoli. Zmierzając do celu mojej wypowiedzi z tych dwóch co podalas bardziej wizualnie podoba mi sie anex sport :)

Agula2016 ja kupilam jeden alles mama na sprobowanie i choc spodziewalam się troche czegos innego (ogladajac zdjecia na necie, nie mialam mozliwosci kupienia na zywo) to jestem z niego zadowolona :)
Kupilam dokladnie alles mama care :)

Napisane na GT-I8260 w aplikacji Forum BabyBoom

Wiecie ja w pierwszej ciąży miałam z kapallah i były nawet nawet, ale teraz hyba zamówię przy okazji z hm. Jak coś to zwrot za darmo

Mam takie samo zdanie o wózkach jak frezarkamm. Przy pierwszym dziecku oczywiście też nikogo nie słuchałam i postawiłam na wózek 3w1, ale spacerówka była tak nieporeczna , że szybko zmieniłam na parasolkę. Poza tym po casarce robi się problem jak nie można dźwigać a wozek trzeba znieść.

Słuchajcie każde dziecko jest inne.. Każde ma inny charakter który z czasem pokaże więc u każdego pomagacze mamy typu bujaczek,szumis i inne mogą same odpasc i tak.
Ja kupiłam szumisia... Najwyżej sprzedam..
O innych rzeczach pomyślę ale później...

W smyku na niektóre rzeczy jest 50% przecena.
Kupiłam takie rzeczy, pajacyki 50zł za 3 sztuki, 3 częściowy komplecik za 40zł i koszulka za 12zł. Brałam 62 i 68 rozmiar, ale jest oczywiście masa na 56 i mniejsze.

Załączniki

• 13140733_1173731512659204_1137611592_n.jpg
    13140733_1173731512659204_1137611592_n.jpg
    70,5 KB · Wyświetleń: 98
  • 13101546_1173731499325872_695039215_n.jpg
    13101546_1173731499325872_695039215_n.jpg
    65,2 KB · Wyświetleń: 95
  • 13152712_1173731452659210_86630366_n.jpg
    13152712_1173731452659210_86630366_n.jpg
    79,3 KB · Wyświetleń: 103
reklama
Mam takie samo zdanie o wózkach jak frezarkamm. Przy pierwszym dziecku oczywiście też nikogo nie słuchałam i postawiłam na wózek 3w1, ale spacerówka była tak nieporeczna , że szybko zmieniłam na parasolkę. Poza tym po casarce robi się problem jak nie można dźwigać a wozek trzeba znieść.
o tak ja też nauczona doświadczeniem wiem że nie kupię fotelika które dodają do zestwów 3 w 1 bo są mega niewygodne dla maluszka, teraz jest szał na gondole te kolbkowe ale ja bardziej patrzę na spacerówkę
na bank będziemy mieć tę ciężką i lekką bo my na wsi mieszkamy wiec lekka odpada ale jak na szybko do miasta to tylko z lekką.

Do góry