reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

reklama
To i ja się mam w końcu czym pochwalić. Wczoraj odebrała wózek. Na razie tylko zdjęcie gondolki. Powiem wam że mi się podoba. Wszystko się tak prosto składa i rozkłada że szok, do tego leciutko się prowadzi ma niezłe amory i teraz czeka tylko na pasażera :-)

P5310177.jpgP5310178.jpg

Kopfer gratuluję wyboru ;-) Fajny, żywy kolorek :-) Mi też bardzo odpowiada zwrotność tego wózka (i pomyśleć, że początkowo chciałam kupić bez skrętnych kół :no:) a na amortyzację też nie mogę złego słowa powiedzieć - testowałam przed domem podjeżdżając pod krawężnik :-D Mam tylko pytanko: z jakiego materiału jest wykonana w Twojej spacerówce wkładka dla najmniejszych dzieci? Ja mam taką "futerkowo-misiową" ale chyba w tych standardowych wersjach jest taka jakby "piankowa"?

reklama
kopfer, kasiadom - super bryki:):)
kasiadom - ja też mam espiro - mam nadzieję,że dobrze będą nam się sprawowały:):)
kopfer - widziałam na żywo ten wózeczek, wygląda jeszcze lepiej niż na zdjęciu:tak:

Do góry