reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

Mama zabrała mnie na zakupy ;-) Dzięki temu mam już spakowaną torbę do szpitala (jeszcze bez torby,muszę sobie dzisiaj przynieść, mama mi pożyczy, bo szkoda wydawać kasę).
Także zakupiłam dzisiaj szlafrok, pampersy, chusteczki, 2 staniki bawełniane na początek, bepanthen, klapki, szczotkę mini do włosów, i takie tam inne...
Odetchnęłam z ulgą. Został ten otulaczek, ale muszę przejść się po wypłacie po materiał (Wika pochwalę się jak mama uszyje), no i chciałam jeszcze kupić później jakąś ozdobę do łóżeczka. Może takie coś:
baby sheep.jpg

Ale to nie koniec, bo potrzebuję jeszcze jakieś koszyki na pierdółki, no ale to systematycznie coś wyszukam.

reklama
ale fajne zakupy:tak:a ja dziś poszła do biedronki i kupiłam paczkę pieluch dada za 29zł i tam jest 10% gratis. wielka paka czeka na małego. no i kupiłam mega wielkie podpaski dla siebie po szpitalu.... ale masakra będzie to nosić.

Natkusia - ekstra literki może się skuszę tylko bym musiała dla dwójki zamówić od razu a moje gagatki długie imiona mają - muszę jakieś skróty wymyślić :-D

Mońcia - na fotki czekamy

Pupui - bardzo oryginalny kocyk i te literki przestrzenne to się malcowi spodobają na pewno - będzie je ciągle w buzi miętolił :-D

Mysza śliczny otulaczek nic tylko mamę namówić :tak:. Gratki decyzji o zakupach - teraz będziesz spokojniejsza a takie pudełeczka to nhie pierwszej potrzeby to się powoli dokupi

Dziewczyny gratuluję super zakupów :-)
Mysza fajnie, że już torba gotowa i będziesz spokojniejsza, a otulaczek ma piękny wzór więc czekam na efekt prac mamy :-)
Pupui literki rewelacyjne :-) Zdolna bestia z Ciebie :-)
Daria, Jelsa co za przeżycia z tym allegrowiczem :wściekła/y: Buraki jakieś kompletne, żeby tak kobiety w ciąży denerwować bezczelnie :wściekła/y::wściekła/y:

Mysza, ja dokupię takie pudełeczka PYSSLINGAR Pudełko - IKEA bo znajoma kupiła mi właśnie te duże pojemniki na posciel pod łóżko (w każdej ikeii były tylko nie we Wrocławiu). Wy tam macie ikee??
Zakupy konkretne poczyniłaś :tak:

Joasiah ja dostalam te pieluszki tylko z innym wzorkiem; dzis je prasowalam. Byly bardzo sztywne w porownaniu z innymi jakie mam. Nie wiem czy to wada czy zaleta... Ale optycznie sa gesciej tkane niz inne tetrowki.

reklama
Do góry